Slikkerveer Auti-team

• Aad SnijdersAad SnijdersTrainer
    Martijn SterkMartijn SterkAss.-trainer
    Mirjam Visser - de HoogeMirjam Visser - de HoogeCoördinator0681-137506

• Wekelijks wordt er onder leiding van trainer Aad Snijders getraind op de woensdagavond tussen 19.15 en 20.15 uur. Er wordt dan gebruik gemaakt van een vaste kleedkamer (14) en getraind op het tweede kunstgrasveld. Er werd afgelopen seizoen nog niet deelgenomen aan een competitie in KNVB-verband, maar wel werden er regelmatig oefenwedstrijden gespeeld en aan toernooien meegedaan.

Op zaterdag 31 augustus 2013 vindt een groot voetbaltoernooi plaats op het eigen sportpark. Iedereen is welkom om dan een kijkje te komen nemen.

Meer informatie is verkrijgbaar en/of aanmelden kan via Mirjam Visser-de Hooge, telefoon 06-81137506

• Tijdens het seizoen 2010-2011 kwam het verzoek van een ouder aan de toenmalige Jeugdcoördinator Ernst Jan Neeskens om eens mee te gaan kijken bij NOC Kralingen, omdat ze van plan was haar zoon daar te gaan laten voetballen. Van het een kwam het ander. Door voorzitter Joop van Ettinger en jeugdvoorzitter Hans Goedegebuur werd vervolgens onderzoek verricht of dit ook bij sv Slikkerveer zelf zou kunnen plaatsvinden. Het iniatief is vanaf dat moment verder opgepakt met als resultaat dat er diverse sponsoren zich meldden om dit ook daadwerkelijk mogelijk te maken.

Ook werd dankbaar gebruik gemaakt van de kennis en kunde die reeds was opgedaan bij voetbalvereniging NOC Kralingen in Rotterdam. Een van de grootste struikelblokken was de benodigde aanpassing van de accomodatie. Door de inbreng van diverse sponsoren werd het voor Slikkerveer mogelijk om 2 extra kleedkamers te realiseren, die speciaal voor deze kinderen zijn geplaatst. Op 20 juni 2011 kwam de vergunning van de gemeente binnen en werden de kleedkamers besteld. Op 11 augustus werden de twee nieuwe portocabins geplaatst naast het clubgebouw van Slikkerveer en kon de electra en water aangesloten worden. Op 30 augustus werden de kleedkamers feestelijk geopend onder toeziend oog van de kinderen, leiding en sponsors.

Met ingang van het seizoen 2011-2012 is onder leiding van docent en trainer Aad Snijders gestart met een groep van 17 kinderen. In het voorjaar van 2012 werd al deelgenomen aan verschillende toernooien. In het seizoen 2012-2013 werd er voornamelijk getraind, maar er werd wel al incidenteel wat vriendschappelijke wedstrijden gespeeld en meegedaan aan toernooien. Vanaf seizoen 2013-2014 zal het team gaan meedoen met de competitie.

Nieuws Auti-team
05-05-2017Contributiebeleid