Let op: Voetbalschool Slikkerveer start vrijdag 26 mei om 18.30 uur. --||-- Meld je tijdig aan voor onze Open Dag (31-05) en het Tentenkamp (01-07)

Toernooien

sv Slikkerveer kent een aantal verschillende toernooien voor de verschillende doelgroepen. Zo wordt er jaarlijks voor elk jeugdelftal een thuistoernooi te georganiseerd. Vanuit de jeugdafdeling wordt dit gecoördineerd door de toernooicommissie (toernooien@svslikkerveer.nl) die onder leiding staat van Mirjam Visser.

Speciaal voor de D-pupillen is er het Willem Vlasblom D-toernooi. Willem Vlasblom overleed op 65-jarige leeftijd op 29 januari 2008 en was 53 jaar lid van onze vereniging. Willem was zeer actief in onze club en bekleede diverse functies. Zo was hij jarenlang pupillensecretaris. Daarnaast was hij vele seizoenen actief speler van ons 1e elftal, later ook actief in de lagere seniorenteams en runde hij jarenlang de drukkerij. Een begrip dus bij de Slikkerveerders en daarom is het toernooi van de D-pupillen, waar hij zelf een zwak voor had naar hem vernoemd.

Vanaf 9 juni 2014 heeft Slikkerveer het toernooi voor de meisjes van Slikkerveer vernoemd middels het Frank Kieboom Memorial MA toernooi. Op 4 november 2013 overleed Frank zeer plots op 43-jarige leeftijd. Frank was oprichter en voorzitter van de Stichting Jeugdsponsors van sv Slikkerveer en jarenlang lid van de jeugdcommissie. Ook was hij sinds dit seizoen leider/coach van ´zijn meidenteam´. Daarnaast was Frank zeer betrokken en bevlogen bij allerlei activiteiten binnen de vereniging.

Het traditionele toernooi voor de selectie (eerste elftal) van sv Slikkerveer is het Ridderkerk Toernooi, waarin de selectieteams van de vier Ridderkerkse clubs het tegen elkaar opnemen. De clubs zijn sv Bolnes, vv Rijsoord, RVVH en sv Slikkerveer. Elke vier jaar zijn de deelnemende vereniging ook een keer gastheer van dit toernooi, hetgeen bij toerbeurt is geregeld.

Inmiddels wordt ook jaarlijks een zeer groots opgezet 7x7-bedrijventoernooi gehouden, waarbij met name de sponsors van Slikkerveer met hun teams in actie komen. Dit is het Aad van Buren Six to Six Toernooi. Aad van Buren kende een grote verdienste voor de SV Slikkerveer. Op vele fronten is Aad voor de vereniging bezig geweest gedurende zijn ruim 40-jarig lidmaatschap. waarvan hij meer dan 25 jaar een bestuursfunctie uitoefende. In februari 2000 overleed Aad op 57-jarige leeftijd.

Daarnaast kent Slikkerveer ook een lange traditie in deelname aan toernooien in het buitenland. Menig jeugdteam heeft in de rijke geschiedenis van de club deel genomen aan deze buitenlandse reizen.

Verder is sv Slikkerveer ook de troste organisator van enkele bedrijfstoernooien, waaronder Trelleborg en Pathé Nederland.