Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Steef Buijs | sv Slikkerveer

Steef Buijs

Steef Buijs - 13-06-1959

Via alle jeugdelftallen van Slikkerveer stroomde laatste man Steef Buijs als vanzelf door naar het eerste elftal van Slikkerveer, waar hij ook aanvoerder werd. Daar werd hij weggeplukt door Excelsior en startte hij zijn profcarriere.

Statistieken VI:
Seizoen       Club        Wedstrijden     Doelpunten    Competitie
1990/1991   Excelsior       22                    0               Eerste divisie

Na zijn periode bij Excelsior speelde Steef nog lange tijd op het hoogste amateurniveau bij o.a. Kozakken Boys. In die periode werd hij ook regelmatig geselecteerd voor het Nederlands Amateurelftal.

Na zijn actieve carriere startte hij een succesvolle trainerscarriere, waarbij hij ook maar liefst 5 seizoen hoofdtrainer was bij Slikkerveer, dat uitkwam in de derde klasse, in de periode 2004-2009. Daarnaast was hij ook trainer bij een flink aantal gerenomeerde amateurclubs uit de regio, zoals VVGZ. Zijn huidige club is v.v. Brielle.


Deze pagina wordt nog verder uitgewerkt.

Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x