Let op: Dinsdag 17 september: 20.00 uur Slikkerveer - Fc IJsselmonde (vrs)

Sliknest

Hieronder vindt u ons archief van het Sliknest. Deze kunt u downloaden in PDF formaat. Vanaf het seizoen 2013-2014 wordt het Sliknest alleen nog maar digitaal verspreiden. Op verzoek van een aantal oudere leden, die geen computer hebben, is er voor hen ook een minimale oplage van gedrukte exemplaren beschikbaar op het wedstrijdsecretariaat (Gilles Brandt). Deze kunnen daar worden afgehaald. Wanneer u er zeker van wilt zijn om over een gedrukte exemplaar te kunnen beschikken, dan is het mogelijk om dit kenbaar te maken bij Gilles Brandt of ondergetekende, zodat we een ‘’exemplaar  op naam’’ beschikbaar maken, maar deze is uiteraard wel alleen op de club af te halen. Mochten er vragen zijn, dan kunt uiteraard ook terecht bij Arjan ’t Jong (zie pagina bestuur).

Wilt u het clubblad automatisch in uw mailbox, meldt u zich dan hiervoor aan via Arjan 't Jong.

Actuele Sliknest

15-04-2019

> Klik hier voor het archief