Six to six toernooi

Het Six to Six Business Aad van Buren toernooi heeft met haar naamgever een vrijwilliger pur sang voor de vereniging. Groot zijn de verdiensten geweest van Aad van Buren voor de sv Slikkerveer. Op vele fronten is Aad voor de vereniging bezig geweest gedurende zijn ruim 40-jarig lidmaatschap, waarvan hij meer dan 25 jaar een bestuursfunctie uitoefende. In februari 2000 overleed Aad op 57-jarige leeftijd.

================================================================================

Six to Six Aad van Buren toernooi editie 2015 werd gehouden op zaterdag 25 juni 2016. Klik hier voor het complete verslag en foto's.

Six to Six Aad van Buren toernooi editie 2015 werd gehouden op zaterdag 27 juni 2015. Klik hier voor het complete verslag en foto's.

Six to Six Aad van Buren toernooi editie 2014 werd gehouden op vrijdag 20 juni 2014. Klik hier voor het complete verslag en foto's.

De 16 editie van het Six to Six Aad van Buren Businesstoernooi 2013 werd gehouden op zaterdag 15 juni vanaf 12.00 uur ´s middags.

Het team van Kieboom Dakbedekking werd winnaar in de prestatieve poule.

Het team van VMR Geveltechniek werd winnaar in de recreatie poule.

Voor het uitgebreide verslag en foto´s van de editie van 15 juni 2013: Klik hier

De 15e editie van het Six to Six Aad van Buren Businesstoernooi werd gewonnen door het team van Kieboom Dakbedekking.

Het team van Kieboom Dakbedekking wint de wisselbokaal in de 15e editie van het Six to Six Toernooi.