Let op: Voetbalschool Slikkerveer start vrijdag 26 mei om 18.30 uur. --||-- Meld je tijdig aan voor onze Open Dag (31-05) en het Tentenkamp (01-07)

Lid worden - Overschrijven - Opzeggen lidmaatschap - Subsidie contributie

Jeugdafdeling (junioren,pupillen en kabouters)
Aanmelden kan via het inleveren van het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier is af te halen in de kantine of hier te downloaden. Het ingevulde formulier kan in de rode brievenbus in de kantine gedeponeerd worden voorzien van een recente pasfoto met daarop naam + geboortedatum.

Seniorenafdeling en veteranen
Vraag op het wedstrijdsecretariaat van de senioren (vraag naar Dick van der Meer of Gilles Brandt) naar het aanmeldingsformulier. Dit dient ingevuld en op het wedstrijdsecretariaat ingeleverd te worden met pasfoto. Daarna bepaalt het wedstrijdsecretariaat in welk team je wordt ingedeeld. Wil je voetballen in de selectieteams (1, 2 of 3), dan zal dit mede worden bepaald door technische commissie.
Voetbalt u nu niet, maar bent u korter dan 3 jaar geleden lid geweest bij een andere vereniging, dan is dat volgens KNVB-norm een overschrijving (zie hieronder).

Opzeggen lidmaatschap
Het kan ook zijn dat u met voetballen wilt stoppen. In dat geval moet u dat schriftelijk of per email melden bij de secretaris Rinus Hitzert. Een brief met de opzegging van uw lidmaatschap stuurt u aan: Secretaris sv Slikkerveer, Postbus 106, 2980 AC Ridderkerk of per email aan: secretaris@svslikkerveer.nl Een andere vorm van opzegging van het lidmaatschap (via trainer, leider, etc.) wordt niet geaccepteerd. Bij niet schriftelijk opzeggen voor 1 juli blijft het lidmaatschap wederom voor een heel jaar gehandhaafd en bent u dus voor dat jaar contributie verschuldigd.

Overschrijven
Vanaf 2016/2017 is het niet meer nodig om een papieren overschrijvingsformulier in te vullen en op te sturen. Vanaf dan gaan alle overschrijvingen digitaal. De deadline voor het indienen van de digitale overschrijving door de ‘’nieuwe vereniging’’ is 15 juni 23.59 uur.

Wat moet je doen om een overschrijvingverzoek in te dienen?
1. Meld je aan bij de nieuwe vereniging met je naam en geboortedatum
2. De nieuwe vereniging voert je in als nieuw lid van de vereniging
3. Je wordt automatisch overgeschreven naar je nieuwe vereniging per 1 juli (indien je oude vereniging geen bezwaar heeft)

Doe dit dus tijdig om problemen te voorkomen. Haal eerst bij Slikkerveer een inschrijfformulier en lever dit in inclusief nieuwe pasfoto. Zet op de achterkant van de foto je naam en geboortedatum. Geef dit af bij Jan Kuiper of Gilles Brandt.

Wilt u overschrijven van Slikkerveer naar een andere vereniging?
Tot 15 juni is het mogelijk om overschrijving naar een andere vereniging te realiseren. Overschrijving naar een andere vereniging is pas mogelijk als u de financiële verplichtingen (contributie, boetes) jegens de vereniging hebt voldaan en eventuele sponsorpaketten (tassen, kleding) zijn ingeleverd. Wanneer u echter in de zomervakantie spijt krijgt van deze overschrijving en dit ongedaan wenst te maken, dan kan dat zolang u maar geen beker- of competitiewedstrijd heeft gespeeld bij uw nieuwe club. Voor advies hierover, neem contact op met het wedstrijdsecretariaat.

Rustend lid of donateur worden?
Wanneer u van spelend lid of als nieuw lid zo af en toe toch mee wilt doen met de trainingsavonden van de ongeselecteerde senioren, dan kunt u dat doen als rustend lid. U bent dan automatisch ook lid van de KNVB en dus verzekerd. Geef dit wel tijdig, dus voor 1 juli aan. Als u de club zonder mee te trainen toch wilt blijven steunen dan kan dat of als rustend lid of als donateur. Vraag naar de mogelijkheden op het wedstrijdsecretariaat.

Contributiebeleid seizoen 2016-2017
Voor het seizoen 2016-2017 geldt het volgde contributiebeleid: Klik hier

Subsidie contributie
Ridderkerkse kinderen kunnen in enkele gevallen bij de gemeente Ridderkerk, afd. sociale zaken, een vergoeding ontvangen voor het lidmaatschap van een sportvereniging. Aangezien de voorwaarden hiervan jaarlijks kunnen veranderen strekt het tot aanbeveling om dit zelf na te vragen bij de gemeente.

Rotterdamse kinderen van 4 tot 18 jaar kunnen onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een subsidie tbv. de contributie. Meer informatie: Klik hier