Jeugdsponsors

De Stichting Jeugdsponsor van sv Slikkerveer bestaat in het seizoen 2015/2016 uit de volgende bestuursleden:

Renzo Bos Richard Oorschot Ronald Capelle
  06-26012325 06-42123013

De doelstelling van de SV Slikkerveer is om met de jeugdteams op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen. Dit met het oog op de toekomst en de instroom naar het 1e team. Echter, SV Slikkerveer wil deze ambitie realiseren binnen een belangrijke
randvoorwaarde, namelijk: samen met zoveel mogelijk spelers uit de SV Slikkerveer gelederen, zodat de typische SV Slikkerveer-sfeer bewaakt blijft. SV Slikkerveer is van mening dat het mogelijk moet zijn om op hoog amateurniveau te blijven presteren zonder de eigen identiteit te verliezen.

Dit betekent concreet: investeren, investeren en nog eens investeren.

Verder wil de club iedere voetballer de mogelijkheid geven op zijn of haar eigen niveau te spelen en wil ze de daarbij behorende training en begeleiding optimaal verzorgen. Al op zeer jonge leeftijd, vanaf 5 jaar, kunnen de allerkleinsten in competitieverband deelnemen aan voetbalwedstrijden en verschillende evenementen op het sportpark. De vereniging heeft een belangrijke plaats ingenomen in de gemeente Ridderkerk. De uitstraling van een uitstekende jeugdopleiding, gecombineerd met de beperkte groei van de gemeente zorgt voor een kleine toename tot het behoud van het aantal, vooral jonge, leden. Het prestatieve en het recreatieve jeugdvoetbal kunnen zich, zonder de steun van sponsors, niet verder ontwikkelen. Daarom brengen wij u via deze pagina graag op de hoogte van de belangrijkste mogelijkheden die de club uw bedrijf kan bieden op het gebied van relatiemarketing, bij de versterking van uw naamsbekendheid, of bij het tonen van uw maatschappelijke betrokkenheid bij sport.

De doelstelling van de Stichting “JEUGDSPONSOR VAN SV SLIKKERVEER” sluit nauw aan bij het hiervoor in de introductie genoemde streven van de SV Slikkerveer: "De SV Slikkerveer in de meest ruime zin van het woord te ondersteunen haar groeiende vooraanstaande rol in het (jeugd)amateurvoetbal binnen Ridderkerk en de regio te laten behouden".

SV Slikkerveer belangrijk. Het streven van de Stichting “JEUGDSPONSOR VAN SV SLIKKERVEER” is om nagenoeg alle inkomsten ten goede te laten komen van de gehele jeugdafdeling. Zeker zo belangrijk is het netwerk dat de SV Slikkerveer daarnaast,
middels de Stichting “JEUGDSPONSOR VAN SV SLIKKERVEER“, sinds haar oprichting in 2007 tot haar beschikking heeft gekregen. Met die term "netwerk" is ook het trefwoord gevallen dat bedrijven heeft doen besluiten donateur te worden van de Stichting “JEUGDSPONSOR VAN SV SLIKKERVEER“. Uiteraard gunt men de club de financiële ondersteuning en speelt bij veel bedrijven de sociaal-maatschappelijke betrokkenheid een rol. Maar daarnaast hoeft niet verhuld te worden dat een zakelijk belang ook mee mag spelen. Het netwerk van JEUGDSPONSOR-donateurs dat men in één keer aanboort kan een interessant gegeven zijn in uw relatiemarketing. Veel business-to-business-contacten worden via de Stichting “JEUGDSPONSOR VAN SV SLIKKERVEER” gelegd en (zakelijke) vriendschappen zijn, tijdens het bezoeken van de wedstrijden op zaterdagen, de aansluitende nababbel (onder het genot van een drankje) en het deelnemen aan de jaarlijks georganiseerde Stichting JEUGDSPONSOR VAN SV SLIKKERVEER“-evenementen, gesloten.

Naast deze faciliteiten krijgen de donateurs twee jaarkaarten voor bezoek aan de thuiswedstrijden van het 1e team op zondag en mogen zij gebruik maken van de accommodatie van de vereniging voor het houden van (incidenteel) bedrijfsvoetbaltoernooien. Dit tegen een aangepaste vergoeding. De kosten voor het donateurschap van de Stichting “JEUGDSPONSOR VAN SV SLIKKERVEER” bedragen € 275,- per jaar. Voor meer informatie, neem contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar stichtingjeugdsponsor@svslikkerveer.nl.