Hans Neeskens

Hans Neeskens - 22-10-1956

Op 18-jarige leeftijd wordt Hans Neeskens, één van de talenten van sv Slikkerveer, door NAC uit Breda aangetrokken. Hij vertrekt van Slikkerveer samen met de toenmalige trainer van het eerste elftal Bob Maaskant. Een jaar later zal Hans debuteren in de hoofdmacht van de club uit Breda.

Statistieken VI:
Seizoen          Club           Aantal wedstrijden      Doelpunten    Competitieniveau
1976/77           NAC                        8                          0                    eredivisie
1977/78           NAC                        22                        0                    eredivisie
1978/79           NAC                        26                        0                    eredivisie
1979/80           NAC                        33                        0                    eredivisie
1980/81           NAC                        29                        0                    eredivisie
1981/82           NAC                        15                        1                    eredivisie
1982/83           NAC                        11                        0                    eredivisie
1984/85           SVV                        33                        3                    eerste divisie
Totalen                                       177                         4

Foto ANP: De selectie van N.A.C. 1981 - 1982.
Staand v.l.n.r.: Jo Jansen (trainer/coach), Guust v.d. Borgt, Ton Lokhoff, Hans Neeskens, Fritz von Seydlitz, Ton van Eenennaam, Gerrie Damen, Anton Joore, Geert v.d. Wiel (verzorger), Dick Buitelaar (trainer).
Zittend v.l.n.r.: Koos Waslander, Martien Vreysen, Hans Heeren, Tom Smits, Ad Krijnen, Edy de Schepper, Ton Spranger, Jack de Kroon.

Foto ANP: Selectie en begeleiders van NAC voor het seizoen '82-'83.
Achterste rij vlnr: Ton Smits, Ferry Kotta, Leen Swanenburg, Hans Heeren, Jacq De Kroon, Anton Joore en verzorger G. v/d Wiel.
Middelste rij vlnr: Hulptrainer Buitelaar, Willy Janssen, Guus van Schijndel, Frits Von Seydlitz-Kurzbach, Matthe van Kelle, Ad Krijnen, Koos Waslander en trainer Jo Jansen.
Voorste rij vlnr: Hans Neeskens, Edy De Schepper, Guus v/d Borgt, Ton Cornelissen en Dirk v/d Laan.

Meer informatie over Hans Neeskens is ook te lezen op VI: Klik hier

Deze pagina wordt nog verder uitgewerkt.