Let op: Vrijdag 22 juni 19.30 uur Algemene Ledenvergadering

Club van 50

De Club van 50 zijn begunstigers van Slikkerveer. Voor € 50,- per jaar sponsort u Slikkerveer. Word ook lid.

Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met Gerard L. Hagendijk, via telefoon 0180 - 421687 of e-mail: g.hagendijk6@upcmail.nl.

Club van 50 seizoen 2016/2017

Het ontvangen bedrag van 2.500 EUR is op de Nieuwjaarsreceptie van 2 januari 2018 overhandigd door Gerard.L.Hagendijk aan voorzitter Joop van Ettinger en is bestemd voor onze jeugdafdeling.

De deelnenemers aan de Club van 50 seizoen 2017/2018 zijn: P.J.de Bilde-Thiemo en Cor Blaak-Uitzendburo Helinco-J.Pool-R.Vreeswijk-C.Groenenboom bv-Automobielbedrijf Malipaard-C.Markesteijn-P.v.d.Linden&Zn-Fam.Plaizier- Dick Noorlander-Slikkerveer 1-Pim Bakker-MFB administraties-L.v.d.Spoel-Romaro Schoonhouden gebouwen bv-Slikkerveer 2-J.van Ettinger-Herman Driessens-Richard van Oorschot-Wim Plaisier-Frankie reklame-L.Stout-Automobielbedrijf van Kwawegen-Cor van Dam-C.Ouwens-Arie Werkhoven-S.Lodder-B.Melsert-Slikkerveer 7 - Look o Look-Ed Witzenburg-Dick Lodder-Bert Heeselaars-Jan Snijder-Ronald Warnas-Harry Verveer-J.H.Wernke-Schouten Montage Ridderkerk-TIB Jaap van Galen-Ton Ringlever-Flip Bode-Jilles Striegel-Veteranen 1-Loopreizen.nl-Bas Hagendijk - Patrick Vos - Ipskamp Elektro-Techniek bv - Herman Jansen - Aaron en Jeffrey Plaizier.

Wij kunnen nog enkele deelnemers plaatsen, heeft u interesse neem dan kontakt op met Gerard.L.Hagendijk via e-mail: g.hagendijk6@upcmail.nl