Let op: Vrijdag 28 juni 2019: 19.30 uur Medewerkersavond

Club van 50

De Club van 50 zijn begunstigers van Slikkerveer. Voor € 50,- per jaar sponsort u Slikkerveer. Word ook lid.

Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met Gerard L. Hagendijk, via telefoon 0180 - 421687 of e-mail: g.hagendijk6@upcmail.nl.

Club van 50 seizoen 2017/2018

Het ontvangen bedrag van 2.500 EUR is op de Nieuwjaarsreceptie van 9 januari 2019 overhandigd door Gerard.L.Hagendijk aan voorzitter Joop van Ettinger en is bestemd voor onze jeugdafdeling.

De deelnenemers aan de Club van 50 seizoen 2018/2019 zijn: Ron Noorlander - Fred Vlasblom - Uitzendburo Helincon - Patrick Vos - J.Pool & R.Vreeswijk - C.Groenenboom bv - Automobielbedrijf Malipaard - C.Markesteijn - P.v..d.Linden & Zn. - Fam.Plaizier - Dick Noorlander - Slikkerveer 1 - Pim Bakker - MFB administraties - L. vd Spoel - Romaro schoonhouden gebouwen bv - Slikkerveer 2 - J.van Ettinger - Ipskamp Elektro-Techniek bv - Rinus Hitzert - Leo Vink - Wim Plaisier - Frankie Reklame - L.Stout - Automobielbedrijf van Kwawegen - Cor van Dam - C.Ouwens - Arie Werkhoven - S.Lodder - B.Melsert - Slikkerveer 7 - Jeugdvrienden Slikkerveer - Ed Witzenburg  - Dick Lodder - Bert Heeselaars - Jan Snijder - Ronald Warnas - Harry Verveer - J.H.Wernke - Schouten Montage Ridderkerk - TIB Jaap van Galen - Ton Ringlever - Herman Jannsen - Aaron en Jeffrfey Plaizier - Flip Bode - Jilles Striegel - Veteranen 1 - Loopreizen .nl - Bas Hagendijk.

Wij kunnen nog enkele deelnemers plaatsen, heeft u interesse neem dan kontakt op met Gerard.L.Hagendijk via e-mail: g.hagendijk6@upcmail.nl