Let op: Voetbalschool Slikkerveer start vrijdag 26 mei om 18.30 uur. --||-- Meld je tijdig aan voor onze Open Dag (31-05) en het Tentenkamp (01-07)

Club van 50

De Club van 50 zijn begunstigers van Slikkerveer. Voor € 50,- per jaar sponsort u Slikkerveer. Word ook lid.

Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met Gerard L. Hagendijk, via telefoon 0180 - 421687 of e-mail: g.hagendijk6@upcmail.nl.

Het ontvangen bedrag van 2.500 EUR voor het seizoen 2015-2016 is op de Nieuwjaarsreceptie van 3 januari 2017 overhandigd door Gerard.L.Hagendijk aan voorzitter Joop van Ettinger en is bestemd voor onze jeugdafdeling.

De deelnenemers aan de Club van 50 seizoen 2016/2017 zijn: P.J.de Bilde – Thiemo en Cor Blaak-Uitzendburo Helincon-Beheersmij Jan Zanen-J.Pool-R.Vreeswijk-CGroenenboom bv- Automobielbedrijf Malipaard-C.Markesteijn-P.v.d.Linden & Zn.-Fam.Plaizier-Dick Noorlander-Slikkerveer 1 – Rabobank- MFB administarties-L.v.d.Spoel-Romaro schoonhouden gebouwen bv – Slikerveer 2 – J.van Ettinger-Bestuur-Herman Driessens-Richard van Oorschot – Wim Plaisier-Frankie reklame-L.Stout-Automobielbedrijf van Kwawegen-Cor van Dam-C.Ouwens-Arie Werkhoven-S.Lodder- B.Melsert-Slikkerveer 7 – Look o Look-C.J.Zwaan-DickLodder-BertHeeselaars-Jan Snijder-Ronald Warnas-Harry Verveer-J.H.Wernke-Schouten Montage Ridderkerk-TIB Jaap van Galen-Ton Ringlever-G.Revet-Lorenzo en Patrick Dizy-Flip Bode-Jilles Striegel-Slikkerveer 4 – Loopreizen.nl – Bas Hagendijk.