Let op: Voetbalschool Slikkerveer start vrijdag 26 mei om 18.30 uur. --||-- Meld je tijdig aan voor onze Open Dag (31-05) en het Tentenkamp (01-07)

Arie van Beek

Arie van Beek speelde maar liefst 19 seizoenen in het 1e elftal en kwam in de periode 1945 - 1964 tot maar liefst 600 competitiewedstrijden. Na zijn spelerscarriere heeft Arie jarenlang zeer veel functies vervuld voor en binnen de vereniging, zoals trainer en contactpersoon voor de scheidsrechters.

Nog altijd is Arie op en top Slikkerveer. Op 25 september 2009 werd hij zeer terecht benoemd tot erelid van de vereniging.

Voorzitter Anton van der Steen benoemd Arie van Beek (midden) en Joop Stolk tot erelid.

Arie stopte aan het einde van het seizoen 2011-2012 met de begeleiding van de scheidsrechters, die wekelijks hun wedstrijden bij Slikkerveer kwamen fluiten op de zondag. Of het nu voor het eerste, tweede, derde of ander team was, dat maakte Arie niet uit. Hij wachtte de scheidsrechters altijd op bij de ingang van het terrein en begeleide ze naar het wedstrijdsecretariaat en hun kleedkamer.