Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Zuidland F1 - Slikkerveer F1 | sv Slikkerveer

Zuidland F1 - Slikkerveer F1

Geplaatst op: 17-11-2012

Op deze grauwe, mistige dag vertrokken wij dik ingepakt naar Zuidland. Ergens midden in de polder lag voetbalclub Zuidland en de jongens begonnen snel met de warming up.
Meteen na het fluitsignaal zetten de grote knullen van Zuidland druk op onze binkies. Silke en Thomas moesten meteen aan de bak, maar met een terugspeel balletje van Silke op Kevin werd deze aanval goed afgeweerd. Direct daarna zette Slikkerveer de aanval in en Scott gaf een mooi schot op het goal, dat werd gehouden door de keeper van Zuidland. Zuidland zette de aanval weer in en in de derde minuut sleepte Zuidland er al een corner uit. Een schot op het goal ging gelukkig naast! Een nieuwe aanval werd geopend door Zuidland en Kevin liep ver uit om de aanval keurig te stoppen. Slikkerveer was weer aan zet en met een verrassingsaanval schoot Danyal in de 8e minuut vanaf de middenlijn op het goal. En raak! 0/1 voor onze jongens. Vanuit de dug-out ging het HupHup bord in de lucht!
Slikkerveer zette een nieuwe aanval in en Jeremy schoot ook op het goal, maar miste net. Mike pakte de bal uit de rebound en scoorde de 0/2 in de 10e minuut! TjongeJonge, dat ging goed!

Ook Mike wilde wel een lange afstand goal maken en dat lukte hem bijna, maar de paal stond in weg aan de 0/3. Toen was het weer opletten geblazen, want Zuidland ging weer recht op het doel van Kevin af, maar Kevin liep weer zo mooi uit en blokte een schot. De tegenstander hapte in de gras! Er kwam weer een nieuwe aanval en Silke verdedigde de bal mooi uit in een een tweetje met Thomas. Een terugspeel balletje werd toch opeens nog gevaarlijk, Zuidland pikte snel de bal op, passeerde Kevin en kon een schot op open goal geven. De supporters zaten stijf van schrik langs de lijn, want de 1/2 hing al bijna, maar de bal ging naast! Mike en Ricky zetten opnieuw de aanval in, Mike gaf een prachtige voorzet en Ricky maakte hem af met een tip in. 0/3 in de 17e minuut. Een volgende aanval van Zuidland werd keurig weggewerkt door Danyal en Jeremy en de scheids floot voor rust.

In de tweede helft viel helaas al snel een tegengoal van Zuidland. 1/3 in de 2e minuut. De jongens gaven niet op en met hard werken forceerde Ricky een corner. Deze werd slordig uitverdedigd door Zuidland, waardoor Jeremy het vanaf de andere kant nog eens met een corner mocht proberen. Nu werkte Zuidland de bal wel netjes weg en meteen kwam er weer een tegenaanval. De jongens liepen de benen uit hun lijf, maar daar was Kevin weer met een mooie redding. Ineens was daar Roderick in de spits met een prachtige aanval en een schot op goal, maar helaas hield de keeper van Zuidland hem. Zuidland gaf nog niet op en nam de bal weer mee richting Kevin. Een schot op het goal ging gelukkig naast. Meteen daarna ging de bal via Thomas met Ricky weer richting het goal van Zuidland, maar Ricky werd genadeloos tegen de grond gebeukt en de aanval werd afgeweerd. Hup, de bal ging weer richting het goal van Kevin, maar Mike hielp een handje mee in de verdediging en werkte de bal over de achterlijn. Een doelpoging van Zuidland ging naast. Silke en Mike zette een nieuwe aanval op, Mike schoot, maar de bal ging naast. Danyal pakte de bal op, schoot de bal voor op Mike, maar die kopte de bal met zijn neus, net mis. Slikkerveer kreeg nog een corner, die door Danyal werd genomen, Mike schoot, maar de keeper zat er weer tussen. Zuidland was weer aan de bal, Kevin werkte de bal over de achterlijn en blokte vervolgens de aanval uit de corner. Silke en Kevin weerden samen de volgende aanval af. Ricky zette opnieuw de aanval in en deelde nu zelf een goede schouderduw uit aan de jongen die een kop groter dan hij was. Hij gaf de bal voor, maar de verdediging van Zuidland zat er goed tussen. Jeremy deed weer een aanval, toen Roderick en toen Mike nog eens, maar Zuidland kwam weer aan de bal. Scott verdedigde mee en Jeremy werkte de bal netjes weg. Eindelijk was de tweede helft voorbij en verzilverde Slikkerveer weer 3 punten.

Zelfs met de penalty's was Kevin verder niet te passeren. Naast, lat, op de punten van zijn vingers over, in zijn armen, over, tegengehouden, naast gebokst. Kevin stond als een dolle te keepen. Zo zien wij je graag jongen! Alleen Thomas, Jeremy en Mike kregen de bal achter de keeper van Zuidland.

Het was een spannende wedstrijd jongens, jullie hebben je goed staande gehouden tegen deze grote jongens. Zo zie je maar, lengte zegt niet alles. Jullie hebben hard gewerkt, elkaar geholpen en veel kansen gecreëerd. Ik denk dat Theo en Uhud trots op jullie zijn.

Claire Vendel