Zondag neemt Slikkerveer 1 het op tegen Groeneweg 1

zondag-neemt-slikkerveer-1-het-op-tegen-groeneweg-1

Geplaatst op: 22-10-2014

Aanstaande zondag 26 oktober 2014 neemt Slikkerveer 1 het om 14.00 uur thuis op het eigen Reijerpark op tegen Groeneweg 1. Na drie overwinningen op rij kan de vierde er wellicht aan worden toegevoegd. Eigenlijk was de overwinning in het vriendschappelijke duel tegen vv. Hillegersberg op de doordeweekse dinsdag al de overwinning die het kwartet volmaakte, maar in deze voorbeschouwing laten we dit duel gemakshalve maar even buiten beschouwing. Vorig seizoen debuteerde Groeneweg in de tweede klasse en wist het Slikkerveer tot tweemaal toe te verslaan. Dit seizoen draait de ploeg uit Zevenhuizen nog niet zo soepel en neemt het de veertiende plaats in op de ranglijst. Slikkerveer staat inmiddels knap zesde. Beide teams halen dit seizoen tot dusver een gemiddelde van drie doelpunten per wedstrijd. Kortom alle reden om komende zondag een bezoek te brengen aan de eerstvolgende thuiswedstrijd van Slikkerveer tegen Groeneweg.

Alle thuiswedstrijden van het eerste elftal zijn voor de leden van Slikkerveer gratis toegankelijk.