Let op: Zondag 8 december 2019: 14.00 uur Slikkerveer 1 - HOV/DJSCR 1

Zaterdag 8 maart sv Slikkerveer E3 tegen ‘s-Gravendeel E1 7-0

Geplaatst op: 10-03-2014

Vandaag zaterdag 8 maart 2014 de wedstrijd ”  SV Slikkerveer E3 tegen Gravendeel E1 “ . 7-0

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Patrick Dizzy. Wissel spelers zijn Scott en Mike.

Deze wedstrijd is een belangrijke omdat de mannen graag hun derde positie willen behouden op de ranglijst. De warming up duurt 30 minuten, dus zijn de mannen er klaar voor. Na de aftrap om 08.30 gaat het spel gaat gelijk op,  kleine kansen over en weer, 's-Gravendeel is wat feller, maar ja het is nog vroeg. Diverse leuke actie's en goed overspel,  Slikkerveer, over links als rechts, de voorhoede krijgt een kans, maar gaat in het zijnet, daarna nog een kans  maar net  naast.  Silke probeert met een prachtig schot van afstand op het doel, maar de keeper van 's-Gravendeel staat zeer goed te keepen. Het is pas in de 18de minuut dat de voorhoede doorbreekt en de 1-0 binnenschopt.

De verdediging laat uitstekend werk zien, Alejandro samen met Silke en Kaj spelen zeer goed vandaag. Ook Kevin stond goed te keepen. Zelfs 's-Gravendeel  is onder de indruk en weet niet goed hoe ze moeten doordringen om bij het doel van Slikkerveer  te komen. Hiervan kan Silke profiteren en knalt de bal vanuit de verdediging naar voren waardoor de 2-0 ontstaat. Goed werk Silke. 1 minuut later over links een aanval en weer raak, Roderick 3-0. Hij gaat lekker zo. Nu even rusten.

2e helft
Daniel en Alejandro wisselen met Mike en Scott. We zijn nog geen 5 minuten bezig. Rick probeert te schieten op het doel ,maar de keeper van 's-Gravendeel redt waardoor de bal terecht komt bij Mike die knoeihard uithaalt en scoort: 4-0. Slikkerveer is nu veel te sterk voor 's-Gravendeel. Er ontstaan meer kansen voor Slikkerveer, weer een aanval die begint op rechts,  verliest de bal, de tegenstander schiet de weg maar schiet tegen Mike aan. die hem met zijn schouder in het doel duwde ''rolde'', maar wel raak, mooi en apart doelpunt 5-0 nul. Kevin de doelman maakt het nog even spannend door de bal niet op te pakken, maar bij zijn voet te laten liggen, het scheelde niet veel of er was toch nog een tegendoelpunt gevallen, maar hij herstelde dat ,,,,gelukkig. Scott had weer zijn vorm te pakken en was weer supersnel. Daarna kwam de bal bij Kaj die doorschoot naar Mike. Mike kopte de bal naar voren naar Rick, die schoot op Daniel en die tikte binnen 6-0. Uit een vrije trap van Slikkerveer, slaagde de keeper van 's-Gravendeel erin hem tegen te houden. Door een fout van de verdediging van 's-Gravendeel stond Rick voor het doel en tikte de 7-0 binnen. Goed gevoetbald op naar de volgende overwinning.

Op naar de derby,,,, RVVH