Zaterdag 8 juli Medewerkersavond

zaterdag-8-juli-medewerkersavond

Geplaatst op: 29-06-2017

Aanstaande zaterdag 8 juli wordt vanaf 19.30 uur weer de traditionele Medewerkersavond gehouden voor alle vrijwilligers en medewerkers van sv Slikkerveer, die ieder op zijn/haar beurt, weer een steentje heeft bijgedragen om dit seizoen 2016-2017 tot een succes te maken. Dit geldt dus ook voor de leiders, trainers en begeleiders van de diverse (jeugd)teams.

Ook dit jaar is er weer de verkiezing van 'Vrijwilliger van het Jaar' en wordt er nog even uitgebreid stil gestaan bij twee kanjers binnen de vereniging, die dit seizoen de schoenen aan de wilgen hangen, namelijk Kees van Leenen van VE1 en Gilles Brandt van VE2.

Vorig jaar werd Slikkerveer A3 uitgeroepen tot Sportploeg van het Jaar, werd Jan Kuiper Vrijwilliger van het Jaar en Vincent de Jong Voetballer van het Jaar. Wie vallen er dit jaar in de prijzen ?

Steun uw favorieten tijdens de uitreiking in onze kantine zaterdag 8 juli. Voor de verkiezig van Sportploeg van het Jaar zijn inmiddels de nominaties bekend. Genomineerd zijn dit jaar Slikkerveer 1, Slikkerveer 2, Slikkerveer o23 en Slikkerveer B3.  Komt allen voor een gezellige afsluiting van het seizoen.