Zaterdag 11 juni 2016 Ladies Day

zaterdag-11-juni-2016-ladies-day

Geplaatst op: 04-06-2016

Zaterdag 11 juni wordt de tweede editie van het Kieboom Memorial MB/MC toernooi gespeeld. Onze meiden van de MC1 en MB1 strijden dan tegen tegenstanders uit alle hoeken van Nederland. In beide categorieën zijn er 2 poules. Dit betekent dat het sportpark deze dag door meer dan 100 speelsters zal worden bezocht! Daarnaast zal tijdens het toernooi de gelegenheid zijn voor belangstellende voetbalsters om zich in te schrijven bij de vereniging. Volgend seizoen hoopt sv Slikkerveer een A, B, C en D team op de been te brengen. Diverse aanmeldingen daarvoor stromen al binnen!

Het toernooi wordt om 09:45 uur geopend door de familie Kieboom, waarna de teams om 10:00 uur starten met het toernooi. Er wordt gestreden om de bekerplaatsen goud, zilver en brons. We hopen natuurlijk op mooi weer en veel publiek of belangstellende en uiteraard hopen we dat onze teams hoge ogen gaan gooien, maar uiteindelijk hopen wij uiteraard op een fantastische sportieve en gezellige dag! De prijsuitreiking is rond 16.30 uur.
Tussen de wedstrijden door wordt er ook nog gespeeld om een penaltybokaal. Er zal een keepster van ADO Vrouwen gedurende de dag plaats nemen in het doel in de hoop haar goal schoon te houden.

Dus  “safe the date” en kom met je vriendinnen langs op 11 juni!