YIP’s oliebollen toernooi 2016

Geplaatst op: 06-01-2016

Beste sportvrienden,

Nadat vorige oliebol toernooien wegens weersomstandigheden en te weinig belangstelling niet plaats vonden heeft op zondag 3 januari 2016 het derde toernooi wel een gezellig en geslaagd vervolg gekregen. Dit toernooi opgezet om de overkomende A junioren en de senioren te verbinden , het rood zwarte hart gevoel bij te brengen, is helaas niet helemaal gelukt. Er waren maar 2 A-junioren en een paar selectie spelers , lagere elftallen 6 en 7 en Veteranen 1 en 2 bij. Maar diegene die wel hebben gespeeld , hebben dit met veel plezier gedaan. Hopelijk volgend jaar meer deelnemers; Komt op messealle !!

Het toernooi is mede door de tomeloze inzet van onze vrijwilligers, kantine personeel, scheidsrechters, verzorging en wedstrijdsecretariaat toch geslaagd. Hier voor onze welgemeende dank.

Wegens het zoek raken van de Stoffer en Blik prijs en de Afgebrande Lucifer Trofee is dit jaar de Schaal met de Gouden Oliebol gewonnen door:
1  Strooiploeg            12 punten 20-6
2  Koud Hé                    6 punten 13-13