Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
YIP´s Oliebollen Toernooi | sv Slikkerveer

YIP´s Oliebollen Toernooi

Geplaatst op: 09-11-2015

Beste sportvrienden,

Op dinsdag 22 december zijn de laatste trainingen, waarmee het jaar sportief wordt afgesloten. Maar om het seizoen ook weer sportief in te luiden wordt op zondagmiddag 3 januari, voorafgaande aan de Nieuwjaarsreceptie, het ´YIP´s Oliebollen Toernooi´ gehouden. Voor dit toernooi worden alle spelers uitgenodigd van de volgende elftallen: Slikkerveer 1 t/m Veteranen, TNT ´13 Team en Slikkerveer A1 t/m A3.

De indeling van de elftallen wordt een MIX, welke door de toernooi commissie worden samengesteld. Verzoek: geef je zo snel mogelijk op voor dit sfeervolle toernooi. Doe dit bij je leider of aanvoerder, of rechtstreeks bij Gilles Brandt, Dick van der Meer of Jan Snijder. De inschrijving sluit op 13 december. Het speelschema wordt bekend gemaakt in de weekbrief en op de website.

Groet,

Gilles Brandt, Dick van der Meer en Jan SnijderSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x