Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Oliebollencup | sv Slikkerveer

Oliebollencup

yips-oliebollen-cup

Geplaatst op: 17-12-2019

Beste sportvrienden,

In week 51 op donderdag 19 december zijn voor dit jaar de laatste trainingen voor de senioren. Om het jaar sportief te beëindigen, organiseren wij op zondag 22 december 2019: “YIP’s oliebollen cup” : 7x7 mix.

Voor dit toernooi nodigen wij alle spelers van de volgende elftallen: Slikkerveer 1 t/m Veteranen, Rustende leden, Trainers, A junioren, Dames (MA1) uit om mee te doen. Indeling van de elftallen wordt een MIX, welke door de toernooi commissie worden samengesteld.

Geef je zo snel mogelijk op voor dit sfeervolle toernooi. Doe dit bij je trainer/coach of aanvoerder of via het in te vullen strookje op de aanmeldformulieren die op het wedstrijdsecretariaat bij Mike vd Stel en Gilles Brandt beschikbaar zijn. Voor de A-junioren kan dit bij Cerezo Fung a Wing of Jan Snijder. Aanmelden kan ook via: seclagsen@svslikkerveer.nl.

Het speelschema en indeling hopen we z.s.m. bekend te maken via de website.

Aanwezig: 09.30 uur
Start: 10.00 uur

Mike vd Stel en Gilles BrandtSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x