Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Xebius maakt nieuwe presentatiegids Slikkerveer | sv Slikkerveer

Xebius maakt nieuwe presentatiegids Slikkerveer

xebius-maakt-nieuwe-presentatiegids-slikkerveer

Geplaatst op: 28-06-2013

Hierbij willen wij nogmaals aangeven, dat de nieuwe presentatiegids van Slikkerveer voor het nieuwe seizoen wordt gemaakt door Xebius Grafisch Bedrijf uit H.I. Ambacht.

Afgelopen dagen bereikten ons namelijk berichten van sponsors, dat zij benaderd waren door de firma Z-Press uit Dordrecht, die in het verleden onze presentatiegids verzorgde. Z-Press is op dit moment advertenties aan het werven voor haar VoetbalJournaal en heeft in het verleden de presentatiegids van Slikkerveer verzorgd. Met ingang van het nieuwe seizoen maakt Xebius Grafisch Bedrijf de presentatiegids voor Slikkerveer.

Wij betreuren het als vereniging, dat er onder onze sponsors hierdoor wellicht onduidelijkheid is ontstaan, maar hopen met deze mededeling voldoende duidelijkheid te hebben gegeven. Mochten er vragen zijn of wilt u ook adverteren in onze nieuwe presentatiegids, dan kunt u het beste directe kontakt opnemen met bestuurslid Arjan 't Jong via email: pr@svslikkerveer.nl of telefoon 078-6127439.