Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Wonder weekend voor Slikkerveer 2 | sv Slikkerveer

Wonder weekend voor Slikkerveer 2

Geplaatst op: 06-12-2018

Dat afgelopen weekend weleens een hele speciale zou kunnen worden werd zaterdag al een klein beetje ingeluid. Waar iedereen dolblij was bij het Nederlands Elftal dat door de goede prestatie's van de laatste tijd, er tijdens de EK loting geen sterke tegenstanders konden worden geloot. Was daar plots onze norse buurman die om de hoek kwam kijken en was Duitsland wederom weer een van de tegenstanders. Van schrik knalde Harish van de trap af en moest de wedsrijd afzeggen. Het zou een voorbode blijken van een veel besproken zondag.

De mannen van Rijsdijk en Smit waren al vroeg op de vereniging om zich op te maken voor het duel met Groeneweg, wat ook in het verleden altijd al een zeer lastige tegenstander was. Vooraf werd nog stevig ingezet op het aantal minuten dat onze nr 8 vandaag zou gaan maken, zou hij het eerste half uur volmaken .... Of misschien de rust halen ... Tijdens de warming up afhaken ....

William was al deze speculatie meer dan zat en zorgde er persoonlijk voor dat deze vraag vandaag geen issue meer zou zijn, of had hij zelf ook stevig ingezet bij de wedkantoren ??

De wedstrijd starte met een goed spelend Slikkerveer waarbij het opviel dat de 4-mans verdediging bestond uit eerstejaars senioren, waarvan Ramon al een aantal minuten heeft mogen proeven vorig seizoen natuurlijk. Melvin had deze week gelukkig geen feest in Ahoy tot 07.00 uur in de ochtend ( want anders zou ik geen verklaring hebben voor zijn optreden vorig week ), maar liet zien dat in hem een zeer talentvolle verdediger schuilgaat. Sterk in de duels en gewoon lekker meedoen zoals we vanaf de allereerste keer van hem gewend zijn . Grote baas achterin was Denzel die de lijnen uitzette en daar waar nodig zijn voeten liet spreken.

Na verloop van tijd nam groeneweg het heft in handen en werden onze mannen langzaam overlopen, qua kracht en loopvermogen waren ze overal op het veld de baas. In de 40 ste minuut was het de nr 9 die zijn kwaliteit liet zien bij een voorzet en de bal binnenschoot. Slecht moment zo voor de rust alwaar William een aantal plooien moest gladstrijken, Jaqueline het zelfvertrouwen moest oppoetsen, Ton de plooien uit zijn vlag moet strijken, Raymond iemand een poets bakte en Sylvester aan een geheime missie bezig was. Hij was een oude toverlamp aan het oppoetsen waarmee hij dan drie wensen mocht doen, helaas zou het nog minimaal 30 minuten duren voordat zijn wensen zouden uitkomen.

Ook na rust werd Slikkerveer teruggedrukt en gaf de scheidsrechter al snel een strafschop. De 2-0 was daar en het wachten was op nog meer tegendoelpunten aangezien onze beide spitsen vandaag geen potten konden breken, voor hun was het systeem blijkbaar te lastig en de looplijnen niet echt duidelijk. Een aantal wissels volgden waarbij ook Luuk het veld geblesseerd moest verlaten, en we kunnen niets anders dan respect hebben dat hij iedere week weer tussen de palen gaat staan om vervolgens tot dinsdagavond niet meer normaal te kunnen lopen. Gelukkig was Sem erbij als wissel, net als Patrick en de debuterende Levi van A1.

Met nog een verschuiving van nr 10 naar de spitspositie moest het gaan gebeuren. Beide aanvallers werden mede door het beter positiekiezen steeds vaker bereikt en Levi kon een aantal keren de boel op stelten zetten bij de mannen uit Zevenhuizen. Hasan werd in de 75 ste minuut op links aangespeeld en besloot om maar eens zijn voortreffelijk linkerbeen te gebruiken. Van een meter of 30 wist hij de bal op het hoofd van Ricardo te leggen, die de bal keurig binnen werkte. De geest was blijkbaar uit de fles want Groeneweg kwam er niet meer aan te pas en nadat Ramon vakkundig de huilebalk van de tegenpartij een tikkie had verkocht, ging hun gevaarlijkste man ( zeer ervaren Nr 9 ) zich vooral met hem bemoeien ipv te voetballen. Levi was er weer eens vandoor waarbij de tegenstander de bal met de hand raakte, en de scheidsrechter gaf ook een strafschop aan Slikkerveer die vakkundig werd binnengewerkt door Arie. Blijdschap alom na het laatste fluitsignaal en de spelers zochten trots de kleedkamer op waar Sylvester vol trots zijn wonderlamp weer in zijn tas kon stoppen, alhoewel er geruchten gaan dat Ton deze mee naar huis heeft genomen. Zou Jelle dit seizoen dan toch nog in actie gaan komen ?????

Na een hopeloze achterstand terugkomen, Arie Kanarie die vandaag zonder gele kaart bleef, en nr 8 die een hele wedstrijd uitspeelt. Bovenal was iedereen verbaasd dat ook Rico vandaag 90 minuten kon blijven staan, en had William hem niet eens een ander rugnummer hoeven geven. Na het douchen spoedde iedereen van Slikkerveer zich naar een wedkantoor om van de gouden tip gebruik te maken ..... Feyenoord gaat winnen van PSV ...... Zodat ze vandaag toch ook nog wat centjes mee naar huis konden nemen. Sylvester zijn 3 wensen waren al op dus moet deze tip gebaseerd zijn geweest op kennis , ervaring en wetenschap, het kan dan ook nooit een wonder geweest zijn.