Let op: Vrijdag 28 juni 2019: 19.30 uur Medewerkersavond

Wie helpt onze jeugdvoorzitter, wie helpt Slikkerveer

Geplaatst op: 05-06-2019

Voor het aankomend seizoen, hebben we te veel lege plekken in de vrijwilligersgroep. Niet alleen op het veld, maar ook in de organisatie.

Ondanks de inzet missen we diverse leiders/leidsters , trainers/trainsters. Noodzakelijke invulling bij een jeugdteam om verantwoordelijk te beginnen aan een voetbalseizoen. Vanaf de B- junioren tot aan de F- pupillen en mini’s moeten we deze invullen. Zonder invulling leid dit tot noodzakelijke vervelende beslissingen. Beslissingen, waarvan mijn gevoel zegt, dat ik die niet uit wil voeren. We treffen hiermee tenslotte juist de groep waar mijn hart sneller van gaat kloppen, de kinderen. U wilt toch ook dat alle kinderen onbezorgd kunnen sporten, daarom moet u mij helpen. Ik kan niet alles alleen dragen. Ik hoop dat van die “honderden” trainers/coaches thuis voor de buis er een paar opstaan. Twee avonden (a 1,5 uur) trainen en zaterdags het team begeleiden met de wedstrijd (± 3 uur). Vergoeding: de 11 blije gezichten bij een doelpunt of de vreugde bij een trainings partijtje. Bakkie koffie. Deel uit maken van een mooie club, Slikkerveer. Vrijwilligersavond.

Bij de organisatie van onze mooie vereniging staan we voor een groot probleem qua invulling. Direct noodzakelijk, wedstrijdsecretaris Jeugd, Terrein chef op de maan- en woensdagavond. Verzorging op dinsdagavond en zaterdag. Scheidsrechters bij de jeugd. Een greep uit een te volle doos vacatures. Hierdoor komt alle druk op een paar schouders terecht. Tijd voor extra’s, wat we graag willen, is er gewoon weg niet. De hoogst noodzakelijke dingen kunnen we oppakken, de rest schrijven we op. Maar nu wordt de rest steeds maar groter. Naast de druk blijven deze dingen maar malen in je hoofd, en dat is spreekwoordelijk gezegd ''om gek van te worden''. Help ons daarbij.

Ook bij de onderhoudsploeg kunnen we mensen/diensten gebruiken. “Het Sliknest” is met eigen handen opgebouwd in de jaren 70. Reparaties , vervanging en nieuw maken blijft altijd aanwezig. Met trots dit uitvoeren wat oud Slikkerbaggers hebben opgebouwd. Schoonmaken of bedienen achter de gezellige bar en in de keuken. Zaterdagochtend het ontbijtje verkopen met een gratis stukje fruit. Activiteitencommissie voor de jeugd. Klopt, dit regelen diezelfde schouders ook nog. Volgend jaar staat het 100 jarig bestaan voor de deur. Je ziet hoeveel werkzaamheden nog moeten/kunnen worden ingevuld.

Voor aanmeldingen, info, diensten etc. gaarne mailen en/of contact opnemen met mij.

Samen komen we verder.

Vriendelijke groet,