Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Weerzien met playbackshow daverend succes | sv Slikkerveer

Weerzien met playbackshow daverend succes

weerzien-met-playbackshow-daverend-succes
Bekijk alle foto's van: Playbackshow 2019>

Geplaatst op: 15-05-2019

Op zaterdagavond 11 mei stroomde de kantine vol voor de comeback van de typisch Slikkerveerse playbackshow. Onder toeziend oog van zo'n 120 bezoekers klommen 7 teams op het podium. Zo kwamen Ike & Tina Turner, De Havenzangers, Linda, Roos & Jessica, ABBA, Luv', De Toppers en The Champs naar Ridderkerk. De eerste prijs ging uiteindelijk naar "De Toppers" Fred Vlasblom, Sjaak Scheurwater, Ruud Naaijkens, Ron Noorlander en Arie en Patrick Werkhoven.

Samantha Kamerman (Linda), Hennie Vogelaar (Roos) en Nincia van der Veen (Jessica) ontvingen de tweede prijs. Ingrid de Kreek, Bianca van Ooijen en Marielle Scheurwater kregen voor hun Luv' act de derde prijs. Natuurlijk kregen ook de andere acts allemaal een ruime voldoende van de jury. Ook na de prijsuitreiking bleef het nog lang onrustig.

Zo'n 10 jaar terug waren de jaarlijkse playbackavonden op het Sliknest een begrip. Anno 2019 blijkt de combinatie van sv Slikkerveer en de playbackshow een blijvend succes. Dat smaakt naar meer!

De organisatie bedankt alle vrijwilligers, deelnemende teams en toeschouwers voor een fantastische avond.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x