Vrijdag de Voetbal Koppel Quiz: wees op tijd!

vrijdag-de-voetbal-koppel-quiz-wees-op-tijd

Geplaatst op: 08-02-2016

't Heerlijk avondje is bijna gekomen! Komende vrijdagavond gaat op het Reijerpark de zesde editie van de Voetbal Koppel Quiz van start. Deelnemers worden tussen 19:00 en 19:20 uur verwacht in de kantine. Iets na de klok van half acht willen wij alles gereed hebben om af te trappen. Wij zijn blij te melden dat wij voor de presentatie dit keer begenadigd voetbalcommentator en vermaard anekdotekanon Emile Schelvis (Ziggo Sport) bereid hebben gevonden. Ook zijn wij verheugd dat zich wederom een aantal handen vol vrijwilligers hebben aangemeld voor secuur nakijkwerk en de gastheer- en gastvrouwschap achter de bar.

Belangrijk te vermelden is dat de quiz dit jaar in het teken staat van de Roparun. Per koppel zal € 5,-- van het inschrijfgeld direct gedoneerd worden aan deze stichting, die zich inzet om kanker de wereld uit te helpen. Ook zal deze avond met de pet rondgegaan worden om extra gelden op te halen voor dit goede doel.

Haal dus nog even snel de nieuwste VI bij uw betere sigarenboer en struin nog wat Wikipediaatjes af om vrijdagavond beslagen ten ijs te komen. Onderwerpjes die je nog wat extra kan bestuderen zijn: Eredivisie, Jupiler League, Champions League en uiteraard vraagjes over de absentie van Oranje op het aankomende EK in Frankrijk.

Bij de entree wordt een ieder verzocht het inschrijfgeld te betalen. Dan krijgt ieder koppel twee consumptiebonnen. Wees s.v.p. op tijd. Tot dan!

PS. Er is nog ruimte voor twee koppels. Voorwaarde is dat een koppel bestaat uit twee verenigingsleden. Inschrijven kan via quiz@svslikkerveer.nl. Uiteraard is de avond vrij toegankelijk voor bezoekers!