Vrijdag 1 juli Medewerkersavond

vrijdag-1-juli-medewerkersavond

Geplaatst op: 28-06-2016

Aanstaande vrijdag wordt vanaf 19.30 uur weer de traditionele Medewerkersavond gehouden voor alle vrijwilligers en medewerkers van sv Slikkerveer, die ieder op zijn/haar beurt, weer een steentje heeft bijgedragen om dit seizoen 2015-2016 tot een succes te maken. Dit geldt dus ook voor de leiders, trainers en begeleiders van de diverse (jeugd)teams.

Heel bijzonder dit jaar is dat er ook weer een 'vrijwilliger' benoemd kan worden tot 'Lid van Verdienste' binnen onze club.

Vorig jaar werd Slikkerveer 5 uitgeroepen tot Sportploeg van het Jaar, werd Willem Verbaas Vrijwilliger van het Jaar, Romano Niamut Voetballer van het Jaar en Delano Zeij Talent van het Jaar. Wie vallen er dit jaar in de prijzen ?
Steun uw favorieten tijdens de uitreiking in onze kantine komende vrijdag. Komt allen voor een gezellige afsluiting van het seizoen.