Vriendschappelijk onderspit voor Slikkerveer twee

Geplaatst op: 02-12-2015

Allereerst een huishoudelijke mededeling voor de herenspelers van het tweede elftal. Zondag 3 januari wordt het "YIP's Oliebollen toernooi" georganiseerd. Graag zo spoedig mogelijk opgeven of je dan van de partij bent bij Stephen of Ashrul.

Op een doordeweekse dinsdag (da's meestal volgens mij) vanavond weer een oefenpotje tegen het Dortse Oranje Wit uitkomend in de zaterdag hoofdklasse. Zoals wel vaker een aantal aanpassingen in het team van coach Ashrul om zo ook eens wat andere boys aan het werk te zien. Oranje Wit bleek een taaie tegenstander te zijn en zeker de lepe en handige rechterspits bezorgde onze verdediging handenvol werk. Na 10 minuten spelen, waarin we behoorlijk werden teruggedrongen, moest Rikkie jammerlijk vissen toen een corner via de schedel van Jan (kan wel een tikkie hebben...) over hem heen in het doel viel. Even scheurtje in het koppie van Jantje plakken en weer door kon Janneman....Klasse! Slikkerveer kwam beter in haar spel wat resulteerde in een kans voor Dandy (voorlangs) en een gekeerd schot van Huubie.

Echter, balverlies op het middenveld werd ons fataal waardoor de stand werd verdubbeld in het nadeel van "Jong Slikkerveer". Opmerkelijk incident: Syl was te geblesseerd om de vlag verder te hanteren maar zijn plek werd perfect ingenomen door Daan (aan/uit...?), waarvoor dank. Net voor rust een fantastische voorzet van Krissie ("ik zit een beetje tussen Özil en Juninho...) die door Huub op de juiste wijze werd getaxeerd en middels een ferme kopbal deed hij ons opveren. Na rust een ander spelbeeld: coach Ashrul was terecht niet tevreden en verwachtte meer inzet en beleving in de tweede helft. Dit had effect. Slikkerveer speelde zeer geconcentreerd en het balletje ging lekker rond. Na een scherpe voorzet kwam de bal in de zestien en met veel gevoel gaf Iwan/Daimon (heb werkelijk geen idee...) de keeper het nakijken. Helaas was het slotakkoord voor onze gasten zodat deze nuttige en sportieve wedstrijd verloren ging. Zondag succes boys!