Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Vrienden Van Slikkerveer nemen afscheid van Jan Jansen | sv Slikkerveer

Vrienden Van Slikkerveer nemen afscheid van Jan Jansen

vrienden-van-nemen-afscheid-van-jan-jansen

Geplaatst op: 17-04-2013

Op dinsdag 16 april werd door de Vrienden Van Slikkerveer een bedrijfsbezoek gebracht aan BASF in Antwerpen. Zo'n 35-tal Vrienden verzamelden zich voor dit evenement en nuttigden eerst een heerlijke lunch bij Bardot aan de Lagendijk in Rijsoord. Daarna werd vertrokken naar Antwerpen voor een bezoek aan een productiefaciliteit van multinational BASF in Antwerpen. De dag werd afgesloten in restaurant De Kaai, waarbij afzwaaiend voorzitter Jan Jansen in het zonnetje werd gezet door voorzitter Joop van Ettinger middels een fraai bedankbord. Jan Jansen had ook nog een grote verrassing in petto voor het bestuur, want andersom mocht hij namens de Vrienden Van Slikkerveer maar liefst een cheque overhandigen van 8000 euro aan Joop van Ettinger. Tevens kon het nieuwe bestuur gepresenteerd worden van de Vrienden Van Slikkerveer. Fred Vlasblom, die al bestuurslid was, neemt de voorzittershamer over van Jan Jansen. Luc Scholten neemt de vrijgekomen positie in het bestuur in, dat verder bestaat uit Ron Noorlander. Uiteraard moest er daarna nog wel even op gedronken worden, dat is duidelijk met alle Vrienden daarbij aanwezig. Maar iedereen keerde weer heelhuids huiswaarts van dit bijzondere bedrijfsbezoek.


Joop van Ettinger (links) bedankt Jan Jansen met een bijzondere Slikkerveer-schaal voor zijn jarenlange voorzitterschap van de Vrienden Van Slikkerveer.


V.l.n.r.: Luc Scholten, Fred Vlasblom, Jan Jansen en Ron Noorlander.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x