Let op: Donderdag 20 februari 20.00 uur: Slikkerveer - Barendrecht (oefenwedstrijd)

Vredenburch 1 - Slikkerveer 1

Geplaatst op: 19-12-2012

Vrijdagavond 17/8 speelde Slikkerveer 1 een wedstrijd tegen Vredenburch 1 in het kader van het KWF Toernooi, dit toernooi is mede opgezet om geld in te zamelen voor het KWF dus Vredenburch had ook de nodige activiteiten opgezet.

Slikkerveer begon sterk aanvallend aan de 1e helft en voerde duidelijk de boventoon wat in de 30e minuut resulteerde in een 0-1 voorsprong van het hoofd van Casper Gerritse na een scherpe voorzet vanaf de linkerflank. De 10 minuten erna golfde de wedstrijd op en neer wat al snel tot gevolg had dat Vredenburch in de 36e minuut via een vrije trap net buiten de 16 op gelijke stand kwam.

Na deze tegentreffer bleef Slikkerveer druk zetten en zijn aanvallende spel doorzetten wat resulteerde in een 1-2 voorpsprong in de 39e minuut van Mike van Dongen. Vlak voor rust kwam Vredenburch nog terug naar de 2-2 via een buitenspeldoelpunt wat helaas door de scheidsrechter niet werd toegewezen dus met 2-2 de rust in.

Na de rust begon Vredenburch aanvallender te spelen en had de Slikkerveer defensie een harde dobber aan de snel opkomende middenvelders die voor de nodige onrust zorgen en wat al snel resulteerde in een 4-2 achterstand en met name de eerste 30 minuten van de 2e helft liet Slikkerveer zich overlopen. De laatste 15 minuten van de wedstrijd ging het hele team op jacht naar de aansluiting maar helaas werd die niet meer gevonden ondanks diverse kleine kansen. Het was duidelijk zichtbaar dat er een stijgende lijn inzet qua speelstijl en aanvalsdrang dus we gaan ervanuit dat het de komende weken tot resulaten gaat komen,


Zondag as wacht de strijd om de 3/4 plaats van dit toernooi om 14:00 tegen Hoekpolder 1 op het het terrein van VredenburchSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x