Voorzitter Joop van Ettinger stopt wegens gezondheidsredenen

voorzitter-joop-van-ettinger-stopt-wegens-gezondheidsredenen

Geplaatst op: 16-01-2020

Beste leden en vrienden van sv Slikkerveer,

Met pijn in mijn hart, maar vol vertrouwen in een prachtige toekomst voor deze geweldige club, heb ik besloten om per vandaag mijn voorzittersfunctie neer te leggen.

Dit plotselinge besluit heb ik helaas om gezondheidsreden moeten nemen. Ik wilde de voorzittershamer over dragen tijdens het 100-jarig bestaan, maar helaas moet ik dit al eerder doen.

Rinus Hitzert, actief als secretaris en vice-voorzitter, wordt per direct aangewezen als ad-interim voorzitter. Hij neemt mijn taken over tot de volgende algemene ledenvergadering, waar een nieuwe voorzitter wordt gekozen.

Meer dan 15 jaar heb ik mij ingezet voor deze mooie club. De eerste jaren als jeugdvoorzitter en daarna als bestuursvoorzitter. Ik moet zeggen dat ik heel veel mooie jaren heb meegemaakt bij sv Slikkerveer. Die ontelbare plezierige herinneringen raak ik gelukkig nooit meer kwijt.

Met een gerust hart laat ik deze club achter aan de andere bestuursleden, die samen met onze vrijwilligersgroep een heel mooi jubileumjaar gaan neerzetten. Het 100-jarig bestaan is toch een prachtige mijlpaal voor onze mooie club.

Ik wens iedereen het beste.

Joop van Ettinger​