Let op: Zaterdag 22 september Teamfoto's F7, F9, D5, B1, B2 en M017. Svp. alle teams op tijd aanwezig.

Voorwedstrijd Slikkerveer MO15-1 bij ADO Den Haag

voorwedstrijd-slikkerveer-mo15-1-bij-ado-den-haag

Geplaatst op: 26-04-2018

Op vrijdag 18 mei aanstaande spelen de meiden van onze MO15-1 een voorwedstrijd tegen een selectie van de ADO Vrouwen Academie. De wedstrijd vangt aan om 17.30 uur in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. Aansluitend spelen de ADO Vrouwen hun laatste thuis competitiewedstrijd van het seizoen tegen Achilles 29. Verdere informatie omtrent deze wedstrijd voor de speelsters en ouders van de MO15, volgt via de coördinator van de meiden, Robert Korteweg.

Bij voetbalvereniging sv Slikkerveer is er naast het al jaren spelende meidenteam MO17 nu ook een team gestart met meiden onder 15, oftewel MO15. Hiervoor wordt nog versterking gezocht. Voor het komende seizoen 2018/2019 willen we onze meidenafdeling ook uitbreiden met een vrouwenelftal. Aanmelden hiervoor kan via de coördinator van onze meidenafdeling. sv Slikkerveer wil hiermee voor alle leeftijdscategorieën meiden en damesvoetbal aanbieden.
Ben je een sportieve meid en wil je spelen in het mooiste en enige rode voetbalshirt van Ridderkerk, meld je dan aan via onze website of neem contact op met Robert Korteweg, coördinator van onze meidenafdeling, email: coordm@svslikkerveer.nl.