Voorbeschouwing op komend weekend

voorbeschouwing-op-komend-weekend

Geplaatst op: 16-05-2013

In het komend weekend gaat het voor een aantal teams nog om de prijzen. Diverse teams van Slikkerveer spelen nog inhaalwedstrijden, kampioenswedstrijden, toernooien, bekerfinales of worden nog gehuldigd vanwege een doordeweeks behaald kampioenschap. Door de vele wijzigingen in met name de tijdstippen van de diverse wedstrijden hierbij nog even een overzicht van de hoogtepunten in het programma voor dit weekend. Daaronder nog meer toelichtingen.

Zaterdag 18 mei: 15.00 uur Slikkerveer A1 - Pelikaan A1 (nacompetitie promotie landelijke divisie)
UITSLAG = 3-3
Zaterdag 18 mei: 15.00 uur Slikkerveer 2 - DSO 2 (Bekerfinale op terrein RKAVV in Leidschendam) Programmaboekje
UITSLAG = 0-1
Zaterdag 18 mei: 15.45 uur huldiging Kampioenen Slikkerveer A2

Maandag 20 mei: 10.30 uur Slikkerveer 3 - Excelsior '20 4 (nacompetitie promotie reserve tweede klasse)
Maandag 20 mei: 12.30 uur Pelikaan A1 - Slikkerveer A1 (nacompetitie promotie landelijke divisie)

Datum + tijd onbekend + huldiging Kampioenen Slikkerveer F4 (waarschijnlijk doordeweeks)

Zaterdag 25 mei: 15.00 uur Slikkerveer B3 - IJVV De Zwervers B3 (kan bij winst kampioen worden)

Slikkerveer A1
De ploeg van trainer Ernst Jan Neeskens kende in de eerste ronde van de nacompetitie weinig problemen met SVV A1 uit Schiedam. Thuis werd reeds met 6-0 gewonnen, maar het hadden eigenlijk dubbele cijfers moeten zijn. Doordat SVV voor de return geen team meer op de been kon brengen plaatste A1 zich direct voor de tweede nacompetitieronde. Tegenstander hierin is Pelikaan A1 uit Zwijndrecht, dat in de eerste ronde met Spartaan '20 A2 afrekende door uit te verliezen met 3-2, maar thuis te winnen met  3-1. Uit de statistieken blijkt dat Pelikaan A1 dit jaar nog maar weinig wedstrijden hebben verloren, dus aan onze jongens de taak om het beter te doen dan hun tegenstander. Bij winst in deze ronde wacht nog een kraker, maar daarin wordt beslist wie er volgende seizoen in de landelijke vierde klasse zal gaan uitkomen. Mannen zet hem op.

Slikkerveer 2
Na het behalen van de titel maken de spelers van Danny Wijnstekers en Ashrul Umarella zich op voor de bekerfinale tegen DSO 2 uit Zoetermeer. DSO is inmiddels uitgegroeid tot een hele grote vereniging met maar liefst 24 senioren-elftallen. DSO 2 is ook in de competitie kampioen geworden in de reserve tweede klasse, net als Slikkerveer 2. Het belooft dus op voorhand een spannend duel te gaan worden, waarbij supporters natuurlijk in grote getallen aanwezig zullen zijn. DEHMusschen weet er alles van! Alle bekerfinales in ons district worden zaterdag afgewerkt bij RKAVV aan de Sportparkweg 4, 2263 SX in Leidschendam.

Slikkerveer 3
In de race voor promotie naar de reserve tweede klasse is het derde elftal in de competitie tweede geworden en speelt nu de eerste nacompetitieronde tegen Excelsior '20 4 uit Schiedam.  Het eerste uitduel werd afgelopen weekend reeds gespeeld en er werd met 4-1 verloren. Extra reden om de mannen van trainers Ton van Gemerden en Goos Picauly nog eens extra te komen aanmoedigen komende maandag.

Hieronder nog even het overzicht van de jeugdtoernooien en overige activiteiten in de komende periode:

Jeugdtoernooien:
Zaterdag 18 mei: Willem Vlasblom D-toernooi
Maandag 20 mei: Hassink Kabouters en MB1-toernooi
Maandag 20 mei: Rabo C1+C2+C3-toernooi
Zaterdag 1 juni: Stichting Jeugdsponsor E+F-Toernooi
Zaterdag 8 juni: HDI Gerling A1+B1+C1(seizoen 2013-2014)-Toernooi

Overige Activiteiten:
Vrijdag 17 mei: 19.30 uur Pinksterklaverjassen
Vrijdag 24 mei: 19.45 uur Voetbal Koppel Quiz
Dinsdag 4 juni: 14.30 uur SlikkerveerSOOS
Zaterdag 29 juni: Tentenkamp pupillen (nu aanmelden)