Voetbalplaatjes verzamelalbum ophalen en start actie

voetbalplaatjes-verzamelalbum-ophalen-en-start-actie

Geplaatst op: 22-10-2020

Op zaterdag 24 oktober start de voetbalplaatjes actie van Albert Heijn Dillenburgplein in samenwerking met SV Slikkerveer. Vanaf zaterdag 10.30 uur geeft de AH Dillenburgplein aan de kassa voor elke € 15,- aan boodschappen 1 setje voetbalplaatjes kado. In de week erna komen er ook wekelijkse aanbiedingen, waarbij een extra setje voetbalplaatjes worden meegegeven.
Op zaterdag 24 oktober zijn ook de voetbalplaatjes verzamelalbums beschikbaar op de club. Aan de trainers van alle jeugdteams, die aanstaande zaterdag gaan trainen wordt gevraagd om de albums voor het hele team uit te delen.

Alle vrijwilligers en senioren kunnen ook zaterdag 24 oktober langskomen om hun voetbalplaatjes verzamelalbum af te halen. Dit kan ook in de middag van 15.00 – 17.00 uur. Op dat moment kunnen ook de Jubileumboeken worden afgehaald of gekocht. In de komende periode wordt nog verder aangeven wanneer de verzamelalbums af te halen zijn. Blijft dit bericht op de website in de gaten houden, want dit wordt regelmatig ververst.

De spaaractie loopt tot 20 december 2020. Houd daarnaast onze Facebook pagina in de gaten voor de weekacties. Volg je Slikkerveer nog niet op Facebook? Klik dan snel op de like button op onze Facebookpagina.