Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Roy Schep en Wouter ter Horst winnen Voetbal Koppel Quiz | sv Slikkerveer
Let op: Donderdag 20 februari 20.00 uur: Slikkerveer - Barendrecht (oefenwedstrijd)

Roy Schep en Wouter ter Horst winnen Voetbal Koppel Quiz

1-0

Geplaatst op: 25-05-2013

Op vrijdag 24 mei was de kantine van sv Slikkerveer weer helemaal afgeladen met voetballiefhebbers. Met de maximale inschrijving van 45 koppels was de quiz op voorhand al geslaagd, maar de drie vragenronden leverde veel stof op tot napraten, want de vragen waren zeker niet eenvoudig. In totaal werden drie ronden gehouden met dertig vragen, waarbij sommige vragen uit meerdere deelvragen bestonden, zoals bij het herkennen van spelers uit de bekende Panini-voetbalplaatjes. Ook kwamen er nog een aantal instinkers over Messi en Ronaldo voorbij en moest bijvoorbeeld antwoord gegeven worden op de vraag welke ploeg ooit Duits kampioen was geworden, maar waarvan de plaats niet in Duitsland ligt. Kortom de deelnemers werd het hemd van het lijf gevraagd over het actuele voetbal, maar ook over de inmiddels gigantische voetbalgeschiedenis die er inmiddels is. Uiteindelijk werd aan het eind van de avond alle scores opgeteld en bleek dat er twee teams bovenaan stonden. Een extra voetbalvraag moest uitwijzen wie winnaar van deze Voetbal Koppel Quiz zou gaan worden.  Het team ‘Met dank aan Louis’ van Roy Schep en Wouter ter Horst moesten het in de finale opnemen tegen het team ‘Wijnstekers’ van de broers Danny en Jordy Wijnstekers. Op de vraag hoeveel minuten recordinternational Edwin van der Sar in Oranje speelde zat het team van Roy Schep en Wouter ter Horst er het dichtste bij. Het goede antwoord is namelijk 11463 minuten. Door presentator Léon Boele en quizmaster William Rijsdijk werd daarna aan de winnaars Roy Schep en Wouter ter Horst de eerste prijs bestaande uit de biografie van Rinus Michel en die van Jan Mulder. De tweede prijs ging daarna automatisch naar de broers Danny en Jordy Wijnstekers. De derde plaats werd opgeëist door het team Pelle van Steven van Dongen en Kevin Jansen. Tot beste team Slikkerveer Kenners werd uitgeroepen het Dreamteam van Arjan ’t Jong en Chris Veerman. De poedelprijs ging naar het team van De Notenkrakers, dat bestaat uit Peter Huizer en Luc Scholten, dat beide het boek 40 jaar FC Knudde in ontvangst mocht nemen.

Het bestuur bedankt hierbij de organisatie, bestaande uit William Rijsdijk, Ronald Capelle, Robin van Ee, Rene Visser en alle andere vrijwilligers die de lijsten hebben nagekeken en in de kantine hun best weer hebben gedaan voor het geweldig verlopen van dit evenement.

De complete eindranglijst bekijken:Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x