Voetbal Koppel Quiz een prooi voor Team Zuidland

1-0
Bekijk alle foto's van: 2014-02-07 Voetbal Koppel Quiz 2014>

Geplaatst op: 08-02-2014

Op vrijdag 7 februari werd de vierde editie gehouden van de Voetbal Koppel Quiz bij sv Slikkerveer. Deze inmiddels jaarlijkse traditie werd weer goed bezocht. Onder leiding van de bekende presentator Léon Boele werden aan de deelnemers verspreid over drie ronden vele voetbalvragen voorgelegd. Met vragen als: ´´Welke speler maakte dit seizoen namens drie Nederlandse teams in het binnenlandse profvoetbal een doelpunt?´´, ´´Wat is de naam van de thuishaven van de club waar Mick van Buren momenteel speelt?´´ en ´´ Welke voormalig bondscoach van Oranje heeft als speler de meeste caps in het Nederlands elftal achter zijn naam?´´ zaten er toch weer een paar zeer pittige vragen bij.

In zijn algemeenheid werd er gemiddeld genomen goed gescoord door alle deelnemende teams, maar aan het einde van een zeer gezellige avond konden er weer een aantal fraaie prijzen worden uitgereikt door William Rijsdijk namens de organisatie van de quiz vanuit Slikkerveer en presentator Léon Boele. De poedelprijs ging naar het team De Vikingen, dat bestond uit Bert Heeselaars en Leen de Ruiter, die wat minder goed scoorden op de voetbalactualiteit, door al die buitenlandse avonturen van de laatste tijd. Als beste Slikkerveer-koppel eindigde het team Pelle bestaande uit Steven van Dongen en Jeffrey Jansen op de zevende plaats. Op het erepodium eindigde het team Wijnstekers van Danny en Jordy Wijnstekers op de derde plaats. Tweede werd het team Met dank aan Louis, bestaande uit Roy Schep en Wouter ter Horst, die vorig jaar nog wisten te winnen. De eerste prijs werd echter dit jaar overtuigend opgeeist door het team Zuidland, bestaande uit Jeffrey van der Slot en Ruben van der Steen, die maar liefst 122 punten haalden.

De organisatie van het Voetbal Koppel Quiz was in handen van Robin van Ee, William Rijsdijk, René Vis en Ronald Capelle, die de deelnemers weer een heleboel plezier lieten beleven aan de vele vragen. Al met al een geslaagde avond, die zeker weer een vervolg zal gaan krijgen.

De eindstand: Klik hier

 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x