Voetbal is nu bijzaak, ook voor S.V. Slikkerveer

Geplaatst op: 21-05-2020

Het seizoen verliep voor onze vereniging tot begin maart op een normale wijze. Ieder team speelde op zijn eigen manier en met veel plezier zijn wedstrijden. Het ene team speelde voor de prijzen, terwijl andere teams gewoon lekker meedraaiden in hun competitie en een aantal andere teams het moeilijk had.

Juiste beslissing
Dan breekt het coronavirus uit en wordt op 31 maart door de KNVB definitief  een punt achter het huidige voetbalseizoen gezet. Heel begrijpelijk en over het geheel gezien een goede en juiste beslissing. Want voor iedereen, in zowel Nederland als in de rest van de wereld, staan we in onze samenleving voor een veel grotere opgave op dit moment. Hoe en wanneer komt er een einde aan het coronavirus. We voelen pas nu wat voor een voorrecht het is om ons gewoon vrij te kunnen bewegen in de buitenlucht en te kunnen sporten.

Gezondheid staat voorop
Als bestuur van onze vereniging en ook als liefhebbers missen we het voetballen elk weekend enorm. Ook de spanning bij de wedstrijden, de onderlinge contacten, het gezamenlijke samenzijn na de wedstrijd. Maar gelukkig kunnen we het belang ervan in deze tijd ook relativeren. De betere tijden zullen vast weer komen. De gezondheid van een ieder staat voorop en hier hebben we ons best voor te doen en onze verantwoordelijkheid in te nemen.

Genoeg te regelen
Nadat de overheid enkele versoepeling heeft aangekondigd is er gewerkt aan het corona-protocol. Wij zijn blij om te zien dat de regels goed worden opgevolgd. Uiteraard moet iedereen scherp blijven en zich aan de regels houden totdat ze verder versoepeld worden. Daarnaast zijn de voorbereidingen op volgende seizoen al weer gestart. Maar daarnaast ook andere zaken zoals het onlangs nieuw aangelegde kunstgras op veld 2. De jaarlijkse voorjaars ALV kan dit jaar helaas niet op de geplande datum doorgaan, we volgen de ontwikkelingen van het RIVM en komen zo spoedig mogelijk met een nieuwe datum of veranderde opzet.

Toekomst
Wij hopen uiteraard, net als u, dat alles snel weer is zoals het was. Op een normale manier trainen en weer wedstrijden spelen. Maar ook dat wij onze leden weer kunnen verwelkomen in onze kantine. Sinds vorige week zijn alle elftallen weer aan het trainen. Ondanks dat het wennen is, zien wij dat iedereen blij is weer op het veld te mogen staan. Op dit moment moeten wij de kantine gesloten houden. Wij hopen spoedig positief bericht te mogen ontvangen dat de kantine weer open mag van het RIVM, maar tot die tijd moeten wij ons aan de regelementen houden.

Sterkte
Voor nu wensen wij een ieder veel gezondheid toe. En degenen die getroffen zijn door dit verschrikkelijk virus wensen wij de komende periode veel sterkte toe. Sterkte en veel energie wensen wij ook al onze sponsoren, groot en klein, toe die momenteel geraakt worden door de gevolgen van het coronavirus. Met elkaar gaan we ervoor om op een zo’n goed en zo positief mogelijke solidaire wijze door deze moeilijke periode heen te komen.
Met vriendelijke groet,

Het bestuur van S.V. SlikkerveerSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x