Vijfde Voetbal Koppel Quiz op vrijdag 13 maart

vijfde-voetbal-koppel-quiz-op-vrijdag-13-maart

Geplaatst op: 19-01-2015

Update: de inschrijvingen zijn gesloten

Op vrijdag 13 maart vormt het Sliknest het podium voor alweer de vijfde editie van de Voetbal Koppel Quiz. In een avondvullend programma zullen vijftig duo’s met elkaar in gezellige strijd hun hersens breken over onder meer de avonturen van Louis’ Oranje in Brazilië en de spanningen in de Eredivisie, Jupiler League, Champions League. Natuurlijk zullen er ook voldoende vragen aan bod komen waarvoor gegraven moet worden naar het verleden.

Er is in voetballand weer genoeg gebeurd om over na te kaarten; het Nederlands Elftal verbaasde afgelopen zomer vriend en vijand door brons te pakken, FC Zwolle vernederde Ajax in de bekerfinale en de Johan Cruijff Schaal en strijdt ook dit seizoen gewoon weer om de bovenste plaatsen en Ronald Koeman zag zijn job als bondscoach aan zijn neus voorbij gaan, maar wordt inmiddels in Groot Brittannië op handen gedragen.

Aanmelden gaat via quiz@svslikkerveer.nl of via Robin Westerman, Jeroen Koorneef en Ronald Capelle. Vergeet naast de namen niet het teamnaam te vermelden. Deelname is €10,- per koppel, die in de kantine voorafgaand aan de quiz betaald zal worden. De aanvang van de voetbalquiz op vrijdag de dertiende is 19:30 uur.

Voetbal Koppel Quiz 2015