Veteranen houden elkaar in evenwicht

veteranen-houden-elkaar-in-evenwicht

Geplaatst op: 05-05-2013

Afgelopen zondag 5 mei werd een traditie van twee jaar geleden weer leven ingeblazen met een heus ´duel der veteranen´. Dit keer stond de wedstrijd, die natuurlijk stijf stond van de adrenaline, onder leiding van Leen de Ruiter, die streng doch rechtvaardig de fluit hanteerde. Beide elftallen speelden in een gemixte opstelling, dus met name in het begin was het nog wel even zoeken, wie nu bij de ´rode´ en wie bij de ´groene´ hoorden. Ondanks dat bleef de score vrij beperkt, doordat er maar liefst drie !! keepers in actie kwamen.  De mooiste goal van de middag, die door de verslaggever is gezien, kwam van het hoofd van good old Kees ´Bep Bakhuis´ van Leenen, die met een fraaie zweefduik binnenkopte. Na afloop van de wedstrijd bleek natuurlijk de derde helft weer het langste te duren, maar dat kon de pret niet drukken. En dat allemaal onder een zeer fraai zomerzonnetje.