Versterkingen voor het communicatieteam

versterkingen-voor-het-communicatieteam

Geplaatst op: 27-07-2019

Per direct heeft sv Slikkerveer een eigen commissie voor PR & Communicatie. Bestuurslid Arjan ’t Jong wordt vanaf heden ondersteund door Ronald Capelle en Rowan Termond. Met een frisse blik wordt daarmee de communicatie verder geprofessionaliseerd.

Even voorstellen:
Arjan ’t Jong is degene die al jarenlang de PR & Communicatie eindverantwoordelijke is binnen onze club en daarmee druk bezig is met clubblad, presentatiegids, website en sociale media. Daarnaast neemt hij bij Veteranen 2 de rechtsback positie in.

Ronald Capelle is al jarenlang een vaste waarde in de selectie van Slikkerveer 1. Daarnaast is hij bekend van de jaarlijkse voetbalquiz en het maken van flyers en posters. Ook is hij actief met ‘De Jeugdvrienden’. “We gaan ervoor zorgen dat onze leden én andere Ridderkerkers onze club van dichterbij gaan beleven. Gewoon via de website, maar zeker ook via social media. We blijven natuurlijk ook gewoon nog actief met de papieren uitgave van ons Sliknest voor de Slikkerveerders bij wie deze nog op de mat valt”, vertelt Ronald.

Rowan Termond is naast speler van ons vierde elftal ook bekend als de vaste assistent-scheidsrechter van het eerste elftal. Mede door zijn studie heeft hij veel affiniteit met het vakgebied communicatie. In combinatie met zijn passie voor voetbal, hoopt hij ook op dit gebied iets te kunnen betekenen voor de club. “Veel amateurverenigingen laten steken vallen in de communicatie naar leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren. Hierdoor laat je kansen liggen om de betrokkenheid te vergroten. Samen gaan we ervoor zorgen dat deze betrokkenheid wel gecreëerd wordt. Wij zijn Slikkerveer!”, besluit Rowan.

Als commissie PR & Communicatie zijn we altijd opzoek naar (redactioneel) nieuws waarmee we de bezoekers op onze mediakanalen kunnen informeren. Heb je foto’s, video’s of ander leuk materiaal wat we kunnen gebruiken? Laat het gerust weten.

Wil je meer over jouw club weten? Volg ons dan via de website, Facebook, Instagram en Twitter.