Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Verslag ZBVH E1 – Slikkerveer E3 3-2 | sv Slikkerveer

Verslag ZBVH E1 – Slikkerveer E3 3-2

verslag-zbvh-e1-sv-slikkerveer-e3-3-2
Bekijk alle foto's van: 2014-02-15 ZBVH E1– Slikkerveer E3>

Geplaatst op: 16-02-2014

Zaterdag 15 februari Wedstrijd ZBVH E1 - sv Slikkerveer E3. Verrast en vroeg de wedstrijd gaat door. We missen Scott en Silke is op vakantie. De vervangers van E2 zijn Senna en Jonathan.

Vanaf de aftrap met tegenwind kiest Slikkerveer de aanval wat een corner oplevert ,helaas de mannen zijn nog niet echt wakker en gelijk een tegenaanval die onderschept wordt door Alejandro en terug op de keeper. De wedstrijd gaat gelijk op tot de 9 min , corner Slikkerveer en wissels  Roderick eruit en Jonathan eruit. Erin Kaj en Senna.  Leuke aanval vanaf rechts en verdient maakt Rick 1-0  11 min. In de 13 min corner  ZBVH en oeps foutje door de wind bal in eigen doel 1-1  Daarna komen de beide ploegen niet tot goed voetbal en Slikkerveer heeft moeite met de grotere 2e jaars  van ZBVH. Wissels Mike en Alejandro eruit en Roderick en Jonathan er weer in. De scheidsrechter is even de weg kwijt en ziet 3 handsballen van ZBVH niet maar wel 1 op de borst opgevangen bal van Slikkerveer als hands. Daaruit volgt een corner welke al buiten de reguliere speeltijd genomen wordt en wederom  is het oeps met de wind 2-1 achter. Rust , welke de boys hard nodig hebben.

De 2e helft begint met een feller Slikkerveer maar echte kansen levert het nog niet op, de boys durven niet echt acties te maken en hebben te veel ontzag voor de grotere boys van ZVBH. Wederom gaat het gelijk op waarin de wissels Jonathan en Alejandro  Rick en Mike af lossen. Kaj verdedigd een aanval goed en wordt keihard getackeld waarna er een kans ontstaat voor Danijal die net naast gaat. Tot de 18 min kunnen beide ploegen niet echt een vuist maken en siert het  E3 dat ze tegen de koploper toch heel goed tegenstand bieden. Als Slikkerveer de aanval blijft kiezen wordt dat in de 23 min afgestraft door een counter en staan we 3-1 achter. Wederom gaan ze proberen de achterstand te verkeinen en dit lukt in de 24e min. 3-2 door Jonathan. De scheidsrechter laat echter geen seconde te veel spelen en halverwege een aanval is het tijd. Helaas net niet gelukt om gelijk te maken en de boys balen enorm.

Volgende keer beter en op tijd naar bed boys.