verslag van de oefenwedstrijd Slikkerveer D3-Slikkerveer D2

verslag-van-de-oefenwedstrijd-slikkerveer-d3-slikkerveer-d2

Geplaatst op: 23-10-2013

Het is dinsdagavond 22 oktober, tijd voor een oefenwedstrijd tegen D2. De jongens arriveren in hun mooie nieuwe trainingspak met tas die ze maandagavond van de sponsors ontvangen hebben. Ziet er mooi uit jongens!

We missen deze avond Deejay, Bo en Jens die helaas nog steeds geblesseerd is maar wel als toeschouwer aanwezig is. Als vervanging doen Mike, Nick en Sylvester van E1 mee. Omdat D2 te weinig spelers heeft lenen ze er een paar van ons, Sem en Collin beginnen bij D2 en dit wordt later weer afgewisseld.

De vlaggers deze avond zijn Robbie (broer van Davey) en Rene. De wedstrijd wordt gespeeld op het pupillenveld op echt gras. De temperatuur is heerlijk, met zo’n 20 graden een zwoele zachte oktoberavond.

De wedstrijd begint, gelijk al een mooie aanval van D3 maar helaas staat Mike buitenspel. De vrije trap die door D2 genomen wordt komt terecht bij Collin (nu dus voor spelend voor D2) die hem in de handen van Tommy schiet. Nu weer de beurt aan D3, via Juwensli komt de bal bij Mike terecht die op doel schiet, een mooie aanval maar Robin de keeper van D2 heeft hem. De volgende aanval is weer voor D3, via Max komt de bal bij Mike die hem helaas net naast het doel schiet.

Nu is D2 weer in de aanval, een hard schot van Stefano van D2 zo in de handen van Tommy.

Het gaat een beetje gelijk op, kansen over en weer. Een mooi schot van Gianni op doel komt in de handen van Robin terecht.

Maar dan komt D3 op voorsprong, via een pass van Davey komt de bal bij Juwensli terecht die hem mooi in de hoek schiet, het is 1-0 voor D3!

De volgende kans is voor D2, een schot van Collin gaat net naast. Helaas is het bij de volgende aanval wel raak voor D2, een schot van Stefano wordt in de hoek getikt, het is 1-1.

Dan weer een mooie aanval van D3, via Thijs komt de bal bij Job en dan bij Davey terecht maar wordt dan door de verdediging van D2 weggewerkt, D2 blijft in balbezit en een schot op doel wordt nog maar net naast getikt door Tommy.

Collin en Sem wisselen en spelen nu weer voor D3, en Nicky en Davey voor D2.

D2 gaat weer in de aanval maar na goed verdedigend werk van Thijs komt de bal bij Sem terecht die buitenlangs goed doorloopt en de bal naar Sylvester schiet. Er volgt een mooi schot op doel van Sylvester maar in de handen van de keeper. Daarna is er nog een mooie aanval van Mike maar de bal wordt goed gepakt door Robin, de keeper van D2.

En dan is het rust. Maarten van D2 kan de wedstrijd niet uitspelen en daarom spelen Mike, Job en Max nu mee met D2.

De aftrap is voor D2 maar wordt onderschept door Juwensli, een mooie aanval van D3, die via Nicky en Juwensli net naast wordt geschoten.

Dan een ingooi voor D2, een aanval richting doel van Tommy maar die weet hem op de rand van het 16 meter gebied weg te werken. Er volgen nog wat aanvallen over en weer, een aanval van D2 wordt wederom goed weggewerkt door Jovainy die wat ruimte krijgt en door kan lopen naar voren maar hij wordt geblokt door een speler van D2.

Er volgt een vrije trap voor D2, deze wordt door Max genomen en net naast geschoten. De uittrap van Tommy komt bij Juwensli terecht, een mooie pass op Collin die alleen op het doel afgaat. Hij maakt het koelbloedig af, een mooi doelpunt van Collin en het is 2-1!

Er volgen nog wat aanvallen van D2 maar door goed verdedigend werk van Gianni en Nick (E1) levert dit geen gevaar op. Een schot van Max op doel wordt door Tommy gepakt.

Nu weer de beurt aan D3, via Thijs komt Juwensli aan de bal die hem naar Nicky schiet. Het schot wordt geblokt waarbij Nicky geblesseerd raakt en het veld af wordt getild. Gelukkig kan hij er later weer in maar te zien aan zijn manier van lopen heeft hij er toch wel goed last van.

Weer wat aanvallen over en weer, een schot van Sylvester op doel wordt door Robin gepakt. Dan weer een aanval van D2 die door Tommy naast wordt getikt. De corner die daaruit volgt wordt weggekopt door Collin.

Via een uitgooi door D2 komt de bal bij Lorenzo van D2 terecht die hem in de verre hoek schiet. Tommy zit er met z’n vingertoppen nog aan maar kan niet voorkomen dat de bal in het doel verdwijnt, het is 2-2.

En dan is er weer een kans voor D3, Collin geeft een mooie pass op Davey maar de grensrechter vlagt voor buitenspel, daar is Davey niet blij mee, en dat door z’n eigen broer!

De volgende kans is voor Sem, via een omhaal verdwijnt de bal net over het doel. Jammer, dat had een mooi doelpunt geweest! Er volgen nog wat kansjes voor D3 en dan is het afgelopen, eindstand 2-2.

Het was een leuke wedstrijd, wel raar voor de jongens die met D2 mee speelden om tegen je eigen team te spelen. Met dank aan de jongens van E1 Mike, Nick en Sylvester die een aantal leuke acties hebben laten zien.

En met de complimenten van Patrick Dizzy voor ons geweldige counterspel ???!!!