Verslag Strandtraining Meiden Slikkerveer

1-0

Geplaatst op: 11-01-2016

Terwijl de heren van Slikkerveer 1  hun trainingen doen op de warme en zonnige stranden van  Benidorm, zijn de meiden van Slikkerveer MB1 en MC1 hun trainingen gestart op het strand van Hoek van Holland.

Zaterdag 9 januari 2016 verzamelden we om 10.00 uur bij sportpark Slikkerveer, na de gebruikelijke nieuwjaarswensen reden we naar het strand van Hoek van Holland. Het was koud en er stond een straffe wind van zee. Maar onze meiden hadden er enorm veel zin in om er een leuke dag van te maken.

Onderleiding van de trainers Gert-Jan, Robert en Eva en de assistentie van vele enthousiaste ouders werden er diverse speloefeningen gedaan. Zoals estafette wedstrijdjes en een rugby-spel, in het mulle strandzand is dit toch wel even iets anders dan op een grasveld! Na een korte pauze werden er 2 teams gevormd tegen elkaar een oefenpartij te spelen. Er werd leuk en enthousiast tegen elkaar gespeeld en na een half uur speeltijd en een gelijke stand was het tijd om warme drank te nuttigen in 1 van de strandtenten. Na dat iedereen weer een beetje opgewarmd was en de warme chocomel met slagroom op was, gingen we met de begeleiding naar de duinen. Er werden 2 teams gevormd en in een “afgebakend” stuk duin werd er als afsluiting “Levend Stratego” gespeeld. Helaas moesten het spel worden afgebroken, omdat het tijd was om weer richting Slikkerveer te vertrekken. Ik zeg helaas, want iedereen was zo fanatiek bezig, dat ze het jammer vonden om te stoppen. Het heeft in ieder geval de teambuilding goed gedaan!

Aangekomen bij Slikkerveer hebben we de dag afgesloten met een patatje. Op de foto’s is een impressie te zien van deze dag, die voor ons, de begeleiding, betreft voor herhaling vatbaar is!Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x