Verslag Slikkerveer MC1 - XerxesDZB MC2

verslag-slikkerveer-mc1-xerxesdzb-mc2

Geplaatst op: 06-09-2015

Slikkerveer MC1 moest vandaag tegen XerxesDZB MC2. Ze hebben prima gespeeld.

In de 1e helft nam Slikkerveer gelijk de overhand in het spel. En dit leidde al gauw tot 1-0 door een doelpunt van Chastity. Hierna ging Slikkerveer op zoek naar 2-0, en ze kregen hiervoor genoeg kansen over de linker en rechterkant. Maar zowel Amy als Ayla verzuimde om af te ronden. Xerxes probeerde soms er door heen te komen en dit lukte 1 keer. En hieruit kwam helaas de 1-1. Dit was ook de ruststand.

Na rust ging Slikkerveer gelijk op zoek naar het 2e doelpunt en dit lukte, in de 1e minuut van de 2e helft scoorde Ayla 2-1. Door dit doelpunt kreeg Slikkerveer meer zelfvertrouwen en ging het aanvallend steeds beter. De verdedigers Iris, Luna, Anne en Ruth hielden de deur dicht voor een tegendoelpunt van Xerxes. Zowel over de linker als de rechterkant ontstonden voor Slikkerveer kansen om te scoren. Nienke benutte 2 kansen waardoor de eindstand op 4-1 kwam. Prima gespeeld!!!

De opstelling: Isa, Ruth, Luna, Anne, Ruth, Jo-Lynn, Chastity, Britt, Amy, Felice en Ayla. Wisselspelers: Elise, Sam en Nienke.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x