Verslag Slikkerveer MB1 - Barendrecht MB1

Geplaatst op: 24-01-2016

Zaterdag 23 januari 2016 speelde de MB1 van Slikkerveer tegen koploper Barendrecht.

Barendrecht is een fysiek sterke ploeg, de uitwedstrijd werd met 6-1 verloren,  maar gezien de groei in voetballen van de MB’s de laatste weken voor de winterstop, gingen ze toch vol goede moed het veld op. Ondanks de snelle 1-0 van Barendrecht, was het toch Slikkerveer dat goed tegenstand gaf aan Barendrecht en het lukte een aantal maal om het doel van Barendrecht te bereiken, alleen lukte het niet om het af te ronden……! Barendrecht met haar fysieke sterke spitsen wist meermaals door de verdediging van Slikkerveer te komen, maar Marissa de keepster hield er ook veel uit. Natuurlijk scoorde Barendrecht in de 1e helft nog 2 bij, maar Slikkerveer kreeg ook haar kansen. En Nienke wist na een prachtige solo de 1-3 te maken.

Na de rust en wat wisselingen op de posities ging Slikkerveer weer op de zelfde voet verder, en probeerde door echt te voetballen op zoek te gaan naar de aansluit-goal. Maar als je dit probeert, geef je vaak ook je tegenstander meer ruimte en hierdoor kreeg juist Barendrecht de betere kansen. Daarbij was Barendrecht ook de fittere ploeg en kampte Slikkerveer met blessures en nog niet helemaal fitte meiden door verkoudheid en griep. Toch bleef Slikkerveer proberen om te scoren en dat gaf de wedstrijd toch kleur. Barendrecht was deze middag gewoon de betere ploeg en scoorde in de 2e helft nog 5 maal.

Al met al kon Slikkerveer met opgeheven hoofd het veld verlaten, weliswaar verloren, maar ze hebben laten zien dat ze voetballend vermogen in huis hebben en dat wanneer iedereen weer fit is, dit een ploeg is om rekening mee te houden.
De opstelling: Marissa, Sam, Dian, Debby, Iris, Selin, Pelin, Romy, Nienke, Farah, Elvira, Silvia, Elise, Louise, Luna, Yasmine en Nazli.