Verslag Slikkerveer E3 - WCR E2

Geplaatst op: 28-10-2013

Zaterdag 26 oktober 2013 Slikkerveer E3 tegen WCR E2 8.30 uur

Vroeg op om 7.45 te verzamelen…gelukkig droog en iedereen is op tijd. Gezellig met koffie alvast een beetje bijpraten. Helaas is Scott nog geblesseerd, maar gelukkig wilde Nick Blom met ons meedoen.
Aanwezig: Kevin, Mike, Danijal, Kaj, Roderick, Silke, Alejandro, Rick en Nick. Het blijkt dat we vandaag 2 fotograven hebben, als dat maar goed gaat…..
Met de warming up nog even wat punten rechtgezet….gaat nu helemaal goed komen!
Scheidsrechter is Kieron ( jeugdig talent van Slikkerveer)
Alejandro en Roderick beginnen als reserve.

De wedstrijd begint….WCR trapt af, waarna Danijal al na 1 minuut scoort!! 1-0. Dit gaat snel pffff….tegenaanval waarop de jongens even door Theo erop gewezen worden dat ze felheid moeten tonen. Uittrap Kevin, helaas uit..Slikkerveer zit er kort open Silke bouwt samen met Kaj op. Leuk voetbal afgewisseld met nog onwennige foutjes. Bal Kaj op de lat balen maar ze gaan door. Tegenaanval WCR, de achterhoede moet vol aan de bak en via Danijal en Rick een aanval die door de goede keeper van WCR gepakt wordt. Spel gaat over en weer  en via goede steekpass van Nick krijgen we een mooie kans helaas vizier van de boys staat nog niet op scherp. Bij sommige zit de vakantie nog in de beentjes.11/12 minuut wissels Kaj en Mike eruit Alejandro en Roderick erin.
13 min doelpunt Danijal 2-0 zo nu gaan ze voetballen, even gerommel achterin op links en Kevin kan opgelucht ademhalen bal wordt naast geschoten. Aanval E3 maar Roderick komt net stapje tekort om af te maken. Tegenaanval van WCR wordt door Silke onderschept en naar Alejandro via Mike prima kans. Leuk om te zien er zijn minimaal 40 toeschouwers aanwezig. Wissel Nick- Kaj We krijgen nog een paar kansen maar de bal wil er niet in, keeper pakt er zeker 3 uit die wij al geteld hadden. Rust, peptalk en dan weer op naar 2e helft.

We beginnen te slap maar Theo en Uhud krijgen de boys op tijd scherp om feller de duels aan te gaan. WCR krijgt kansen maar met inzet en redding van Kevin komen we toch op 3-0. Danijal houd overzicht rond de voorzet van Rick af. En dan de mooiste van de dag aanval over 4 passes en Mike rond mooi af. Blessure Kaj die snel opgelapt wordt door Theo en dan volgt er mooie aanval door het midden en maakt Danijal 5-0. WCR zit er doorheen en wij gaan elkaar steeds beter vinden.
Rick maakt er 6-0 van en Mike ook nog 7-0!! WCR probeert er nog wat van te maken maar ze hebben geen geluk en kort dekken van Slikkerveer en de hardheid van Silke zorgen ervoor dat ze als team leuke aanvallen op de mat leggen. Mike wordt vies onderuit gehaald( voor de rest speelde WCR erg sportief) en de vrije trap levert helaas niets op.

Einde wedstrijd grote overwinning terecht maar ook de complimenten aan WCR sportief gespeeld en door pech geen tegen goal  gemaakt. En Kieron goed gefloten.
Was een leuke wedstrijd en de toeschouwers hebben genoten van een team wat er samen voor knokt!