Verslag RVVH E3 - Slikkerveer E3

verslag-slikkerveer-e3-rvvh-e3
Bekijk alle foto's van: 2014-03-15 RVVH E3 - Slikkerveer E3>

Geplaatst op: 18-03-2014

Verslag 15 maart RVVH E3 - Slikkerveer E3: 0-20 ???????

Nee, dat had het kunnen zijn, maar de wedstrijd verliep toch net iets anders.... De Ridderkerkse derby op 15 maart was de wedstrijd van de kansen. In de eerste helft kreeg Mike de eerste kans, maar zijn schot ging net naast, zo ook de tweede kans voor Rick en de derde kans voor Danijal. De spanning langs de lijn steeg, toen RVVH in de 12e minuut ineens, tegen de verhoudingen in, vanuit een rommelige corner scoorde. Er werd 'hands' gebruld, maar de scheidsrechter telde de goal en Slikkerveer zette opnieuw de aanval in. De vierde kans van Mike was ook net naast, daarna schoot Danyal nog een keer op de keep, Alejandro eveneens en Danijal nogmaals. Wat de jongens ook probeerden, de bal wilde er niet in. Daarna zetten Roderick en Danijal de aanval in, maar weer stond de keep van RVVH goed te keepen. De negende kans was voor Danyal, die de pal hard op de paal knalde en daarna schoot Rick nog een keer op de keep. De jongens kwamen net wat kracht tekort om de kansen af te maken, dus hoog tijd voor rust.

Ook in de tweede helft kwam RVVH eigenlijk ook niet door de verdediging van Slikkerveer heen. Scott, Kaj, Alejandro en Silke hielden om beurten alle aanvallen van RVVH tegen en glipte er eens eentje door, dan stond Kevin nog altijd lekker te keepen. De elfde kans van Kaj werd gehouden door de keep van RVVH, en zo verging het ook met het volgende schot van Kaj op het goal en de volgende twee doelpogingen van Rick. In de 18e minuut van de tweede helft werd geen voordeel gegeven aan Slikkerveer, terwijl Rick net doorbrak en scoorde. Helaas, doelpunt afgekeurd en alsnog een vrije trap voor Slikkerveer. Danijal ging achter de bal staan en peunde de bal in een keer in het goal en daar was de gelijkmaker. Een minuut later was er weer een kans voor Danijal, maar weer ging het schot net naast. Slikkerveer kreeg in de 22e minuut weer een vrije trap op de helft van RVVH en dit keer nam Mike hem. Hij schoot op het goal, maar de keeper hield de bal tegen. De bal stuiterde voor de voeten van Rick en hij aarzelde geen moment en joeg de bal bijna door het net! 1-2 voor Slikkerveer. Danijal schoot hierna nog een keer op de keep, maar nu had de keep de bal klemvast. In de laatste minuut kreeg Slikkerveer nog een vrije trap voor het goal. Kans nr. twintig! Danyal nam hem en schoot .... op de keep. De bal stuiterde weg en weer herhaalde Rick zijn eerdere actie door de bal hard in het net te jagen: 1-3. Hierna floot de scheids af.

Hoewel het dus wel 20-0 had kunnen worden, is de eindstand 3-1 geworden. Maar ja, drie punten halen bij RVVH is natuurlijk altijd leuk, dus deze werden gewoon gevierd met een mooie buikschuiver voor het publiek. Volgende training lekker gaan oefenen op het afmaken, want dan staat het publiek voortaan wat minder gespannen langs de lijn wink)