Verslag Slikkerveer E3 - Fc Binnenmaas E3

Geplaatst op: 03-11-2013

Slikkerveer E3-Binnenmaas E3

Zaterdag 2 november Het is een grauwe zaterdagochtend als ik aankom en de E3 bezig zie met de warming-up. Om klokslag 8.30 uur begint de wedstrijd die vandaag wordt gefloten door Chris en hij heeft er zin in.
Binnenmaas neemt de aftrap, ze beginnen voortvarend. De jongens van Binnenmaas zijn fysiek sterk en  sommige wel een kop groter dan onze eigen jongens. Allejjandro begint de eerste bal goed in de verdediging, hij onderschept hem gelijk en geeft hem op Roderick, die passt naar Rick, die geeft hem weer terug aan Roderick en die wordt lelijk onderuit gehaald, de toon is gelijk gezet door Binnenmaas. Kaj neemt de vrije trap en wil hem linksonder naast de keeper schieten, maar schiet net naast. Dan komt Binnenmaas met een mooie actie en krijgen een corner, die Kevin netjes wegtikt uit zijn gebied. Daarna grijpt Allejjandro nog goed in en Slikkerveer gaat weer in de aanval. Rick gaat langs twee man, geeft de bal voor, Roderick neemt hem aan en geeft hem terug aan Rick, die geeft weer een voorzet die bij Mike komt maar die mist hem net…. De volgende aanval van Slikkerveer dient zich alweer aan… Mike speelt goed zijn man uit en geeft hem voor op Rick, die schiet… net naast… Dan maakt Silke een klein foutje in de verdediging, maar uiteraard maakt hij die gelijk zelf weer goed en hij geeft hem gelijk mee aan Rick, die passt naar Roderick maar helaas wordt hij onderschept. Dan een ingooi van kaj, maar die gooit hem naar een speler van Binnenmaas die gelijk doorbreekt en schiet…. Kevin maakt een mooie redding dus het blijft 0-0.

Dan is Slikkerveer weer weg met Danijal die trekt twee man mee, speelt hem naar Rick, die geeft een voorzet die net wordt gemist door Allejjandro, Binnenmaas komt er gelijk uit maar gelukkig staan daar kaj en Silke nog te verdedigen dus geen gevaar. Dan in de vijfde minuut maakt kaj een kleine overtreding rechts van het doel van Kevin… Binnenmaas neemt de vrije trap en…… die was onhoudbaar voor Kevin…. 0-1. Natuurlijk laat Slikkerveer zijn hoofd niet hangen en gaat gelijk in de aanval, steekbal van Danijal op Rick… helaas net te hard, de keeper pakt hem. Dan in de 8ste minuut gebeurt het… Mike speelt zijn man goed uit op links, geeft een voorzet en Rick knalt hem erin YEAH 1-1. Dan gaat het ineens snel want in de 11e minuut is er een uitbraak van Binnenmaas, Allejjandro loopt wel mee met zijn man maar vergeet zijn lichaam te gebruiken, hij schiet en Kevin vergeet te duiken   1-2…. Voor de rust probeert Binnenmaas nog een paar keer te scoren maar de verdediging met Silke, allejjandro en Roderick werken keihard, gebruiken hun lichaam ook erg goed en laten niks meer door en als ze wel doorkomen pakt Kevin gewoon de bal, goed zo mannen! Slikkerveer krijgt nog wat mogelijkheden maar Rick schampt de bal met zijn hoofd ipv krachtig te koppen, mike speelt twee man mooi uit maar de derde staat zijn mannetje, Daan krijgt nog een corner maar de bal wil er niet in. We gaan de rust in met de stand 1-2

Na de rust neemt Binnenmaas weer de aftrap ( uuuuhhhh klopt dit wel???) maar Rick onderschept gelijk, passt op Danijal, die weer naar Roderick en terug naar Rick maar die wordt onderuit gemaaid dus vrije trap. Danijal neemt hem…. de bal blijft op de lijn stil liggen en de keeper kan hem nog net pakken… dat scheelde echt maar een centimeter. In de 4e minuut een uitbraak van Binnenmaas,  Slikkerveer verzuimt te verdedigen en de bal rolt zo achter Kevin het doel in 1-3. Dan krijgt Slikkerveer een vrije trap omdat Roderick zijn tegenstander goed uitspeelt maar door het ventje bijna zijn broek van zijn billen wordt getrokken… Silke neemt hem, wat een mooie bal Sil, Rick mist hem op een haar na maar pakt hem weer op, geeft aan Danijal maar die schiet net naast. Slikkerveer is echt sterker in dit deel van de wedstrijd, Silke ,Kaj en Allejjandro gebruiken hun lichamen erg goed en Binnenmaas weet niet wat ze er mee aanmoeten en gaan regelmatig op de grond liggen, ze raken uit hun spel. Dan in de 14e minuut redt Kevin de bal weer mooi,  schiet hem het veld weer in en de bal komt bij Danijal, die loopt weg bij twee tegenstanders en gaat alleen op de keeper af….. Yes 2-3. Silke werkt zo hard in de verdediging dat hij bij een mooie sliding zichzelf blesseert en even het veld af moet, gelukkig neemt Danijal zijn positie over. Dan weer een corner van Slikkerveer, Danijal neemt, Mike mist hem maar net en de keeper kan de bal pakken. Dan nog een uitbraak van Rick…. Oei… op de paal.. maar hij pakt hem zelf weer op en geeft een mooie voorzet op Mike….. JAAAAAAAA 3-3 in de 20e minuut. Binnenmaas krijgt geen enkele kans meer, Slikkerveer krijgt nog een paar kansjes maar de bal wil er niet meer in … 3-3..

Goed gedaan hoor mannen!! Hard gewerkt vandaag en fysiek de tweede helft zeker niet ondergedaan voor de tegenstander, sterker nog, wij hadden de meeste en beste kansen vandaag!!