Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Verslag Slikkerveer E3 – Barendrecht E5 5-3 | sv Slikkerveer
Let op: Alle geplande trainingen gaan gewoon door. Een eerder bericht in diverse groepsapps betreft een misverstand.

Verslag Slikkerveer E3 – Barendrecht E5 5-3

Geplaatst op: 21-09-2013

Vandaag het debuut van Esther als assistent van Theo.
Scott is er bij, maar is licht geblesseerd aan zijn enkel.
Na de foto sessie kunnen de mannen gaan warmlopen.

Met de nieuwe trainingspakken is het een mooie eenheid op het veld.
Even inschieten en dan kunnen de mannen beginnen.
Scott is wissel, Mike staat daarom achterin en voorin op links neemt kaj Mike zijn plek in.

8.30 slikkerveer begint rommelig iedereen lijkt nog niet wakker.
In de dug-out krioelt het van de wespen, waardoor ik me niet kan concentreren op het spel van de mannen. De ene naar de andere wesp komt op je hand of haar heel irritant.
Na veel geklungel komt de bal gelukkig toch in de 16 terecht, Rick aarzelt geen moment en knalt hem in het net, 1-0 al in de 3e minuut.
Barendrecht heeft echte grote mannen in het veld staan, en een meisje die ook zeker niet onderdoet voor de jongens.

Na 4 minuten ingooi voor slikkerveer Mike gooit in, maar de verdediging laat zich weer aftroeven en de bal wordt onderschept door Barendrecht, slikkerveer is niet brutaal genoeg om de bal te pakken, simpel duwen van de tegenstander en we zijn weer de bal kwijt. In de 8e minuut komt dan ook de verdiende gelijkmaker van Barendrecht die veel brutaler is met duwen en trekken. Dan verovert silke de bal, terug op kaj die paas naar Roderick die schiet door naar Rick maar voordat Rick uit kan halen word hij loeihard neergehaald, hij valt wat ongelukkig op zijn arm, het valt mee, hij kan door. Theo roept naar Mike jij neemt hem, Mike concentreert zich terwijl Barendrecht een muur vormt voor het doel. Maar zoals Mike dat kan, krult hij hem in de hoek 2-1 super we kunnen weer opbouwen, met deze voorsprong.

Steeds meer wespen komen de dug-out in, we worden aangevallen door een wespengroep heel vervelend. Terwijl wij karateslagen op de wespen uitvoeren,  gaat Scott het proberen, je merkt meteen dat het schieten pijn doet, maar hij bijt de pijn weg en gaat door, toch kan hij in de verdediging niet voluit. Kaj word gewisseld en Mike staat weer linksvoor en het loopt nu wat beter, meer combinatie voetbal, maar toch ook veel balverlies, eigenlijk onnodig.

De volgende aanval, slikkerveer schiet via alejandro de bal naar voren, Rick pikt op, roderick staat achter zijn man, dus kan niet bij de bal, balbezit voor hen. Theo schreeuwt nog even het veld in wakker blijven, kom op werken. Dan weer een aanval van Barendrecht maar Kevin redt gelukkig. 15e minuut corner voor Rick, maar over de zijlijn. Dan onderschept silke de bal, terug op Kevin. 19e minuut ingooi Barendrecht, de bal komt bij ons maar Daniel schopt hem corner, we willen te snel van de bal af, Kevin redt de corner klemvast. Kevin schiet ver uit, Rick pikt de bal op en ziet kaj in de 16 hij geeft de bal voor en ja lekker hoor daar is de 3-1. Dan schiet Barendrecht uit, Daniel maait over de bal, en laat zich wegduwen, silke maak een sliding en verovert weer de bal, schiet terug op alejandro die wil terug schieten naar Kevin maar die let niet op, de bal rolt het doel in zonde 3-2.

Slikkerveer gaat weer in de aanval, maar lijd snel balverlies, Scott onderschept en schiet uit, maar kan niet verder hij gaat zitten, en moet gewisseld worden,hij word het veld afgedragen en kaj neemt zijn plek over. Dan weer een onderschepping van silke wat een blok, snel naar voren die bal Daniel schiet op Rick, Rick kaatst weer terug, Mike staat helemaal vrij in de 16 maar Daniel ziet het niet, en schiet naast jammer dit was een kans.

Roderick verdedigt met man en macht , door veel duwen krijgt hij toch de bal, dat bedoel ik zeg Theo je moet de bal hebben, en zo is het. Slikkerveer moet echt nog meer oefenen op het duwen en trekken, want de E competitie is doorbijten. Roderick schiet de bal naar voren, maar Barendrecht heeft de bal, en schiet terug op de keeper.

Barendrecht schiet uit, alejandro onderschept, door op silke die schiet op Mike, Mike geeft de voorzet op Rick, maar Rick kan de bal niet goed stilliggen, hij schiet net naast jammer. Dan is de rust.

Na de koffie gaan we weer richting dug-out.
De 2de helft staat iedereen weer op zijn eigen positie. Na onderschepping van roderick schiet Rick de bal door op Daniel, die komt alleen voor de keeper maar schiet te snel, en naast.
Er komen nu meer kansen, er wordt goed over gespeeld, Mike onderschept de bal en paas in de 16 naar Rick, ja hoor eindelijk de 4-2.
Dan denk slikkerveer al klaar te zijn, ze dutten weer in, de bal wordt veroverd en de 4-3 word binnen geschoten. Jammer want we waren goed op weg.

Theo schreeuwt nog even dat dit niet kan, kom op doorzetten.
Kevin redt nog een hele belangrijke anders had het gewoon weer 4-4 gestaan.
Kevin rolt de bal naar silke die schiet door op alejandro, die paas naar Mike, Mike door op Daniel en nu wel de goal goed hard binnen geschoten 5-3.
Barendrecht laat ruimtes in het veld en Mike krijgt net voor tijd nog een mooie kans maar het mocht niet meer, de scheidsrechter fluit af, 5-3 een mooie overwinning.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x