Let op: Vrijdag 28 juni 2019: 19.30 uur Medewerkersavond

Verslag Slikkerveer E3 - Barendrecht E4

Bekijk alle foto's van: 2014-03-22 Slikkerveer E3 - Barendrecht E4>

Geplaatst op: 25-03-2014

Verslag van wedstrijd Slikkerveer E3 tegen Barendrecht E4 van zaterdag 22 maart 2014.

Om 08:15 kwamen onze jongens het veld op van de club Slikkerveer voor de warming up. Om 08:32 floot de scheidsrechter Furkan om de wedstrijd te beginnen. 3 minuten later, scoort Rick de eerste goal binnen na een gooie pass van Kaj. De bal ging van Roderick naar Rick en naar Danijal, die schoot langs de goal. Corner voor Barendrecht, geschoot te hard en kans gemist. Rick kreeg de bal, tikte naar Danijal en die naar Roderick die schoot, en haalde het doel niet. Weer een doelpoging om te scoren van Danijal die niets werd. Barendrecht had de bal, dribbelde naar de goal, maar door de goede actie van Silke is niets geworden voor hen. In de 6de minuut kreeg Barendrecht de bal en schoot, onze keep kwam iets naar voren pakte de bal, maar liet die vallen en tegenspeler trapte achter Kevin de goal binnen, ja hoor, Barendrecht heeft gescoord  1-1. Kevin schoot de bal het veld in, en die kwam bij Danijal die tikte naar Rick hij schoot maar bal ging er niet in. Botsing Mike en tegenspeler. Allebei werden even geassisteerd door Theo en daarna gingen verder spelen. Barendrecht keeg corner, schoot maar werd mooi gevangen door de keeper. Alejandro paste de bal naar Rick en die naar Danijal die trapte naar de doel, weer kans gemist. Na goede passe hebben Danijal en Rick en later Mike geprobeerd  te scoren, nogmaals alledrie gemist, bal ging langs op ging over de goal of  werd door de keeper gehouden. Rick struikelde tegen voet van  tegenspeler, er werd gefloten opstuitbal. Corner voor Slikkerveer, Danijal nam hem, bal kwam bij Silke die een doelpoging deed, maar kwam tegen het lijf tegenspeler. Vanaf grote afstand heeft Danijal mooi geprobeerd te scoren, maar helaas, die ging over het doel. Keeper Barendrecht gooide de bal, onze spelers waren niet op hun positie, tegenspelers hadden flinke voorsprong, er stond hem niemand in de weg, maar gelukkig ging Silke er super snel heen en trapte de bal weg. Goede actie Silke!!! Er werd gefloten en gingen de jongens de pauze in met 1-1.

De 2de  helft ging Kay als keep. Alejandro keeg de bal, die paste naar Rick, probeerde te schieten en werd tegengehouden en hij viel, maar kon het toch doorgeven aan Danijal, die schoot en de bal ging net naast. Mike kreeg de bal, probeerde te schieten maar de bal ging naar de zijkant.Later heeft Rick ook een poging gedaan om te scoren, maar miste hem. Barendrecht had een doelpoging, maar werd door Kay gevangen. Silke kreeg de bal, hij paste naar Rick die voorsprong naar de goal, maar werd flink geduwd en viel. Er werd gefloten en wij kregen vrije trap. Mike nam hem, maar de bal kwam tegen de tegenstander. Later kregen wij corner, Danijal nam hem, schoot maar werd door tegenspeler weggetrapt. Alejandro kreeg de bal, probeerde zelf, schoot naar de goal, maar die ging langs. Danijal werd getackeld, uit veld gehaald, Kevin ging er in en gelijk ging hij in de aanval, schoot naar de doel, en miste hem.Later kregen  Rick en Danijal kans om te scoren, maar de bal ging er niet in. Silke kreeg de bal, paste naar Rick, hij dribbelde de bal, de keeper van Barendrecht kwam te ver uit zijn doel en Rick benutte de kans om te weer te scoren 2-1. Verder hebben onze jongens kans op kans om te scoren gekregen, maar de bal wilde er echt niet in.
In de laatste minuten, kreeg een speler van Barendrecht de bal, ging bijna schieten, maar werd ingehaald door Roderick, die in zijn redding viel, en op de grond bleef liggen. Er werd gefloten en was opstuitbal, dan kreeg Danijal de bal, schoot  en miste de goal.Na flink wat heen een weer gespeeld te hebben. en enkele corners  werd er niet meer gescoord. Er werd gefloten, en klaar was de wedstrijd. Weer gewonnen!!! Lekker 3 puntjes erbij.

GOED GEDAAN, JONGENS!!!!