Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Verslag Slikkerveer E1 - HBS E1 | sv Slikkerveer

Verslag Slikkerveer E1 - HBS E1

Geplaatst op: 24-11-2014

Zaterdag 22 november 2014

Om 11:17 van een mooi zonnige dag, begon de wedstrijd, met in de wissel, Rick en Tim Holtgrefe E5, (die kwam als invaller want Scott en Evani waren er niet). Na een paar minuten op het veld, begonnen de tegenspelers flink aan shirts tetrekken, en hard duwen waardoor Slikkerveer een vrije trap kreeg, Silke nam hem, Alejandro kopte naar Jason die probeerde erin te schieten, maar miste. In de strijd voor de bal te krijgen, gingen de tegenspelers inkomen met gestrekt been, en er werd hard geduwd waardoor een van onze spelers op de grond belande, en huilend van de pijn uit het veld werd gehaald. Vrije trap. Danijalnam hem, een mooi schot, maar kwam tegen een speler van HBS. Bij decorner van HBS, werd de bal netjes door Kevin weggetrapt. Vaak werd er een mooie voorzet van Rick naar Jason of van Skip naar Mike gemaakt, diehet doel niet bereikte omdat door de keeper hem tegen hield of tegen de paal ging. Slikkeerveer kwam vaak aan de bal, maar er was steeds een van de tegenspelers, die de bal van onze mannetjes afpakte. Na 17 minuten spelen,werd er gewisseld, Silke eruit en Tim ging erin. In de min. 19e minuut kwam de eerste goal, een tegenspeler van HBS schoot vanafstand de bal over de spelers van Slikkerveer heen, en binnen was de bal. 0-1 voor HBS. Onze jongens gingen hard tegenaan. Tim had achterin vaak flinke duels met de tegenstander, en werkte de bal goed naar voren. Skip kreeg de kans om te schieten, maar de keeper HBS sprong en pakte de bal. In de 25e minuut,tegenspeler duwde erg hard op een van onze jongens, er werd gefloten, vrije trap;Danijal schoot en die ging direct het doel in. 1-1. Mike en Rens werden gewisseld voor Roderick en Jason. Bij een overtreding van HBS, kregen we weer vrije trap, Danijal schoot naar voren, Mike paste naar Rick en die schoot, en de tweede goal was binnen in de 28ste minuut. 2-1. Verder krijgen we een aantal kansen om doelpunten de maken, maar die zijn door de keeper tegengehouden of de bal werd door tegenspeler gepakt. Er werd gefloten, de rust in met een tussenstand van 2-1.

Tweede helft is begonnen met Alejandro en Roderick in de wissel. Corner voor HBS, de bal kwam naar het doel, maar Kevin sloeg die weg met zijn hand. In de 10e min van 2dehelft, was het raak, tegenspeler scoorde 2-2. Onze jongens worden wakker, probeerden druk te zetten, maar dan gingen ze de bal te snel wegschieten, met als gevolg de bal kwijt. Er waren een aantal pogingen gedaan op het doel, maar helaas werd geen doel punt gemaakt. De spelers van Slikkerveer letten even niet goed op,het was wat rommelig rond het doel en tegenspelers kregen de kans om te schieten, en scoorden in 17eminuut van de 2de helft, hun 3de goal, 2-3. Er werd flink gevochten voor de bal door beide partijen, maar we krijgen geen kans meer om te scoren. De bal werd snel afgepakt door tegenspelers. Het eindsignaal klonk, wedstrijd afgelopen. Helaas 2-3.

Volgend weekend beter tegen Feyenoord, Gaan we er gewoon opnieuw weer hard tegenaan. Tim Holtgrefe bedankt voor het meespelen.