Verslag Slikkerveer E1 – GHVV E1

Geplaatst op: 31-08-2014

Zaterdag 30 augustus 2014…

Eindelijk, na een zomerstop die voor sommige kinderen wel heel lang duurde, ging het seizoen deze week weer beginnen. En niet zomaar een nieuw seizoen, ook een nieuwe speelstijl, 9x9 en met 12 kinderen ipv 9. We begonnen vandaag deze oefenwedstrijd met Silke en Rick in de wissel en Scott nog afwezig ivm zijn vakantie.

Het veld is iets groter en bestond uit gekleurde dopjes ipv lijnen dus extra moeilijk voor onze kinderen, maar ze pikten het heel snel en goed op, complimenten voor onze jongens!!! In het begin was het even aftasten, maar ghvv kwam niet in de buurt van Kevin en dat bleef bijna de gehele wedstrijd zo. En na 8 minuten was het al zover… de 1-0 gescoord door Evani met een mooie assist van Jayson. Er waren snelle aanvallen en we hadden veel ruimte om te spelen en de jongens werkten hard voor elkaar. Dat resulteerde in een doelpunt van Skip in de 10e minuut na een schot van Alejandro die werd doorgekopt door Evani en zo voor de voeten van Skip kwam 2-0. In de 17e minuut kwamen Silke en Rick er in voor Danijal en Jayson. Wat in de 18e minuut weer voor een nieuw doelpunt zorgde.. Rick speelde op Mike, Mike gaf hem terug op Rick, maar die werd neergehaald.. vrije trap.. Mike nam hem, hij werd weggewerkt, kwam weer terug bij Mike en die schoot… 3-0. In de 24e minuut had Rick een rush langs de zijlijn, speelde voor op Mike, die gaf hem door op Roderick en die kon hem intikken 4-0. En ze gingen gelijk door… 25e minuut, Skip geeft hem aan Rick die geeft een voorzet op Mike, die stapt bewust over de bal waardoor Evani weer kan scoren… 5-0. In de laatste minuut voor rust gaat Rens mee naar voren, die schiet en…. Ja hoor de 6-0.

Tweede helft komen Danijal en Jayson er weer in voor Roderick en Evani. Al in de eerste minuut geeft Rick de bal aan Danijal die gelijk schiet en raakt… 7-0. En de tweede minuut besluit Rick zelf te schieten en ook die bal gaat erin 8-0… 6e minuut.. Silke doet het goed in de verdediging, speelt zich vrij.. geeft de bal op Mike en die aarzelt niet maar scoort de 9-0. Ook Rens en Alejandro doen het erg goed in de verdediging en staan hun mannetje. Kevin heeft het niet heel druk gehad, maar de ballen die hij krijgt, weet hij keurig te pakken of te passen op een ploeggenoot. In de 11e minuut gaat Rens eruit en Evani er weer in. 13e minuut.. Rick heeft de bal, speelt zijn tegenstander uit, geeft op Danijal en die scoort wederom en het wordt 10-0. En de 14e minuut worden komt Roderick voor Skip in het veld.
Er komen nog veel kansen voor Slikkerveer maar gaan mis of worden corner of weggewerkt door de tegenstander. Jayson schiet nog op de paal en Danijal op de lat. In de 19e minuut scoort Evani zijn derde doelpunt van vandaag de 11-0. In de 19e minuut komen Skip en Rens er weer in voor Mike en Alejandro. In de 26e minuut scoort Rick de 12-0 en een minuut later Danijal nog de 13-0 en dat is tevens de einduitslag.

Heel goed gedaan E1, goed gespeeld, de tegenstanders hadden niks te vertellen en dat kwam door ons goede spel.