Verslag Slikkerveer 2 - Antibarbari 2 (beker)

Geplaatst op: 29-08-2015

Na de overwinning op GONA kon het keurkorps van coach Ashrul vanavond goede zaken doen. Bij winst was "Jong Slikkerveer" (nou ja, ook weer niet zo jong meer...)  bijna zeker van een ronde verder maar tegenstander Antibarbari had ook hun eerste partij in winst omgezet zodat er behoorlijk wat op het spel stond. De studentenvereniging had de afgelopen weken flink gestudeerd om het spel van Slikkerveer flink te ontregelen. Zo waren de looplijnen van de achterste linie rekenkundig bewerkt, de diepgang  van onze middenvelders wiskundig berekend en de wisselwerking van onze spitsen middels correctiefactoren geanalyseerd. Tja, en dan wordt het een lastig verhaal natuurlijk. Slikkerveer startte desondanks sterk en was de partij met het meeste balbezit. Na een goed genomen hoekschop van Oguzan kopte Maikel verdiend de openingstreffer binnen. De Antibarbaren vonden het prima en na balverlies werd er snel omgeschakeld wat resulteerde in twee tegentreffers voor rust. Interim coach Robinho bracht via Dimma wat meer stootkracht voorin maar helaas moest Rick de trieste gang naar het net maken na een snelle counter. De teleurstelling en frustratie was groot en mocht Oguzan van geluk spreken dat hij slechts op geel getrakteerd werd waar een rode kaart op zijn plaats was. Slikkerveer ging vol op de aanval maar telkens weer bleek de keeper een sta in de weg of werd er onnauwkeurig ingeschoten. Vlak voor tijd nog een vierde tegentreffer zodat we kunnen constateren dat het nu wel een heel moeilijk verhaal wordt om door te gaan in de bekerstrijd. Aanstaande zondag staat de derde wedstrijd tegen Zwervers Capelle op het programma en gaan we onze sportieve plicht zeker niet uit de weg. We hebben wat goed te maken en ik denk dat een ieder erop gebrand is om een puike prestatie neer te zetten. Succes boys!